Kihívás – Egyenesen

Adás:
2018. január 16., kedd 19.00
2018. január 17., szerda 0.30
2018. január 17., szerda 13.05

Kihívás

Egy közvélemény-kutatás szerint az emberek többsége szívesen látna egy miniszterelnök-jelölti vagy listavezetői vitát, és úgy tudjuk: az ötlet a DK elnökének is nagyon megtetszett. Itt lesz a Demokratikus Koalíció listavezetője, Gyurcsány Ferenc.

Maszatolás
A Bajnai-kormányra mutogat a kormány a Tiborcz István egykori cégét érintő OLAF-jelentés miatt. Az Elios-ügy a Jobbik szerint elsősorban az Orbán-kormány, és a kancelláriaminiszter felelőssége. A stúdióba várjuk a párt képviselőjét, Szilágyi Györgyöt.

Paranoia
Németh Szilárd szerint Szél Bernadett Soros érdekeit szolgálja, ezért nem vehet részt a Soros-tervvel foglalkozó nemzetbiztonsági bizottsági ülésen. Vendégünk az LMP miniszterelnök-jelöltje Szél Bernadett.

Hűségeskü
Egyre több egyházi vezető tesz hűségesküt a kormány mellett. Legutóbb a hódmezővásárhelyi plébános beszéde verte kis a biztosítékot, korábban pedig a veszprémi érsek bocsátkozott fajelméleti fejtegetésekbe. De mit keres az Egyház a kampányban? Megkérdezzük Gábor György vallásfilozófustól.

Vélemény
Dübörög a kampány. Van, aki Sorossal és a menekültekkel, mások az ukrán nyugdíjasokkal riogatnak. Vannak olyanok is, akik elsősorban nem önmagukban, hanem neves külföldi tanácsadókban bíznak. Melyik stratégia lesz a nyerő? Lampé Ágnes erről is beszélget két mai vendégével, Perlaky-Papp Józseffel és Somogyi Zoltánnal.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »