Kijött a Huawei új, P Smart elnevezésű okostelefonja

Kijött a Huawei új, P Smart elnevezésű okostelefonja

A Huawei bemutatta legújabb, számos technikai újdonsággal felszerelt, FullView kijelzős, középkategóriás okostelefonját – közölte sajtóközleményében a kínai cég.

A P Smart az egyik legnagyobb kijelző-test aránnyal rendelkező, FullView – mindent nagyban mutató – kijelzős Huawei okostelefon, ráadásul duál kamerával, hátlapi okos ujjlenyomat-olvasóval és navigációval is felszerelte a gyártó. A P sorozat legújabb tagja 5,65 hüvelykes kijelzővel érkezik, képernyője egy kattintással megosztható, így egyszerre akár két alkalmazás is futtatható rajta.

A készülék arc- és mozdulatfelismerő előlapi „beauty” kamerájával a felhasználók már a tenyerük felmutatásával is készíthetnek szelfiket.

a készülék megtanulja a felhasználó szokásait, pontosan kiszámítsa viselkedését, és megfelelően ossza be a processzor használatát, hogy az időben szabadítson fel területet az alkalmazások használatához.

Az operációs rendszer legújabb fájlkezelő programja azt is megelőzi, hogy a telefon lelassuljon, a program folyamatosan tisztítja a rendszert és csökkenti a fájlok töredezettségét, így a készülékek működése gyorsabb és könnyedebb lesz.

A Huawei 3,000 mAh-es akkumulátorral szerelte fel új modelljét, amely az intelligens energiatakarékos technológiával ötvözve biztosítja a készülék egész napos működését. A készülék mindezek mellett rendelkezik WiFi híd funkcióval, mellyel az otthoni WiFi lefedettsége bővíthető, így a WiFi-jel tovább osztható négy másik eszközre.

 


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »