Kislány: Elpusztítanak mindenkit a migránsok

Kislány: Elpusztítanak mindenkit a migránsok

A Magyarországon szinte példátlan mozgósítás és az erős kormányzati kampány miatt még a legkisebb településeken élőknek is markáns véleményük van az uniós menekültkvóta ötletéről. A települések polgármesterei és az önkormányzatok egész héten a legkülönbözőbb módszerekkel igyekeztek szavazásra bírni az arra jogosultakat.

A legkisebbeket is elérte a kormány népszavazási kampánya. Egy videón látható kislány még csak 5-6 éves lehet, de láthatóan nagyon fél a migránsoktól.

– Ne engedjük be a migránsokat!
– De miért?
– Hát mert elpusztítanak mindenkit, és azért, mert el akarják foglalni az országunkat.

Hírdetés

„Hát mondjuk nekem hiába is adnának csomagot, én akkor is elmegyek, és akkor is nemmel fogok szavazni. Mert a normális ember csak nemmel szavaz. Aki nem, akinek nem tetszik, annak legalább hat családot beültetnék a lakásába!” – mondta Barta Ferencné.

A magyar polgármesterek többsége már régóta kampányol a saját településén. A Megyei Jogú Városok Szövetségének fideszes elnöke pénteken 2000 milliárd forintnyi fejlesztési pénz elvesztését vizionálta arra az esetre, ha nem lesz érvényes a népszavazás.

„Hogy ha vasárnap nem tudunk bölcs döntést hozni, mert ez a pénz, ami most rendelkezésünkre áll, több milliárd forint, kettőezer milliárd forint, iszonyatos összeg Magyarország településeinél, ez most, ennek a jelentős része akkor elveszik, mert másra kell költeni” – mondta Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke.

A népszavazás előtti utolsó munkanapon még az eddig visszafogott főpolgármester is beszállt a kampányba.

„Ez a külföldről való meghatározások ez azért mintha nagyon sértené egy országnak a szuverenitását. Régen még az átkosban Moszkvából jöttek ilyen impulzusok, aztán mindenkinek megvolt erről a véleménye. Nem tudom, hogy most mi a különbség” – fogalmazott Tarlós István.

Bár az ország legkisebb településein sem igen akad olyan ember, aki ne tudná, hogy népszavazás lesz vasárnap, a közvélemény-kutatások szerint így is kérdéses, hogy a referendum eredményes lesz-e.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »