Köln polgármestere nem a színes hordát, hanem a német lányokat tanítaná "helyes viselkedésre"

Köln polgármestere nem a színes hordát, hanem a német lányokat tanítaná "helyes viselkedésre"

A kölni polgármester tanácsokat osztogatna a helyi német lányoknak azzal kapcsolatban, hogyan kellene viselkedniük, hogy elkerüljék a szexuális zaklatást.

Henriette Reker, a kölni polgármester elsősorban a német lakosokat okítaná, hogy miként érdemes az utcán nőként viselkedni, ha jót akarnak maguknak. Tanácsait egy úgynevezett kódkönyvbe foglalná, amely ingyenesen elérhető lenne a kölni lányok számára.

Az intelmeket tartalmazó mű többnyire olyan tanácsokkal lenne tele, hogy mekkora az ideális távolságtartás mértéke egy kölni lány és egy idegen férfi között, vagy érdemes-e egyáltalán egyedül járni-kelni az utcán Kölnben.

Nemcsak a helyi lányok, hanem a kölniek is felháborodtak a kezdeményezésen. A lakosok elsősorban azt fájlalják, hogy miért pont nekik – törvénytisztelő állampolgárokként – kellene alkalmazkodnuk az erőszakos, molesztáló bevándorlókkal szemben.

Henriette Reker egyébként nemrég épült fel egy súlyos támadás után szerzett sérülésből, miután egy derék német hazafi (liberális szóhasználattal: "szélsőjobboldali szimpatizáns") nyakon szúrta egy tőrrel. Hogy miért tette, az akár csak e a mai hír alapján is teljesen egyértelmű…

(The Independent – 888 nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »