Kormánybukás? – Egyenesen

Adás:
2018. március 13., kedd 19.00
2018. március 14., szerda 0.30
2018. március 14., szerda 13.05

Kormánybukás?

Szlovákia legsúlyosabb belpolitikai válsága mögött is Sorost látja Orbán Viktor. Az újságíró-gyilkosságba várhatóan belebukik Robert Fico kormánya. Hogy jutott idáig az ügy? Erre is válaszol Jeszenszky Géza volt külügyminiszter.

Hiteles forrás
Ausztria után most Svédországot próbálja élhetetlen helyként feltüntetni a kormány. Csakhogy a közmédia egy olyan nő történetén keresztül mutatta be a svéd mindennapokat, akinek szavahihetősége megkérdőjelezhető. Vendégünk lesz Czinkóczky Csaba filmes, aki szintén sokáig élt Svédországban.

Pusztító oktatás
Már a tizenéveseknek is elegük van a túlzott elvárásokból, a tananyag nagyságából, az iskolában töltött időből. Ki hallja meg a hangjukat, ha a kormány befogja a fülét? Itt lesz Vekerdy Tamás pszichológus.

Mindennapi korrupció/szélhámosság? 
Milliárdokat bíztak Kósa Lajosra. Egy közjegyzői dokumentum szerint egy rejtélyes nő 1300 milliárd forintot érő német örökségét kezelhette a miniszter. A stúdióba várjuk a DK alelnökét, Vadai Ágnest.

Van az a pénz?
A brókerbotrányok idején keletkezett az a közjegyzői okirat, amely hatalmas összeget, 1300 milliárd forint értékű vagyont bíz Kósa Lajosra. Lehet-e összefüggés a kettő között? Kálmán Olga erről is beszélget Somogyi Zoltánnal és Czeglédy Csabával.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »