Kovács Tamás nem szereti a szélsőségeket, és ha szalonnácinak nevezik – Deutsch Tamás üzent az olimpikonnak

Nem tetszik Kovács Tamásnak, amit Deutsch Tamás üzent neki, miután a Jobbik mellé állt.

„Szalonnáci vagyok? Kikérem magamnak! Aki elpártol tőletek, az mind szalonnáci?” Ezt válaszolta a Jobbik képviselőjelöltjévé vált Kovács Tamás Deutsch Tamásnak. A Fidesz EP-képviselője még pénteken üzent a kétszeres olimpiai bronzérmes vívónak: „Kardcsörtetés a szalonnácik mellett. Előbb-utóbb mindenki hazatér. Szebb jövőt, Tamás. Ennyi.”

Kovács Tamás tavasszal nyílt levelet írt Orbán Viktornak: szerinte 2014-ben megváltozott a Fidesz politikája, morálja, becsülete, tovább fokozta a társadalmi kettészakítottságot, pedig ő 1994 óta a Fideszre szavazott, mint "nemzeti érzelmű polgár". A héten bejelentették, hogy jövőre a Jobbik képviselőjelöltje lesz.

Hírdetés

A kardvívó a Magyar Nemzetnek azt mondta: a 2013 előtti Jobbikot nem szerette, mert a "szélsőségeket" nem szereti, és nem szereti, "ha menetelnek, ha vallási vagy bármilyen alapon embereket különböztetnek meg, taszítanak ki".

Kovács most azt is üzente a pimasz zsidónak: „Kérlek, inkább ne uralkodjatok hanem becsületesen szolgáljátok a nemzetet a hátralévő négy hónapban!”

(HVG nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »