Külföldön is megvetné a lábát az online takarítószolgálat

Külföldön is megvetné a lábát az online takarítószolgálat

A külföldi terjeszkedést tűzte ki célul az ország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja, a Rendi.hu nevű online takarítószolgálat.

Nemzetközi terjeszkedésbe kezd a Rendi.hu. A Magyar Fejlesztési Bank csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő növekedési befektetési programján keresztül 800 ezer euró (247 millió forint) tőkével járul hozzá a Rendi nemzetközi terjeszkedéséhez – olvasható a Rendi.hu közleményében.

A 2018-as év nagyszabású tervei között kiemelt szerepet kap a nemzetközi terjeszkedés, első lépésként a közép-kelet- európai régióra fókuszál a vállalat.

– mondta Csillik Timur, a Rendi.hu ügyvezető igazgatója. A támogatás fennmaradó részét a startup hazai és nemzetközi versenyképességének növelésére fordítja.

Az ország legnagyobb online takarítószolgálatának fejlődését jelzi, hogy a kezdeti fővárosi és agglomerációs terület után röviddel már Győrben, Szegeden és Debrecenben is elérhető a szolgáltatás.

A tavalyi év során több mint 200 foglalkoztatott takarítóval közel 13 ezer megrendelést teljesítettek.

A 2018-as évben a nemzetközi terjeszkedésen túlmenően, a kereset-kínálat egyensúlyához mérten szeretnék bővíteni a munkavállalóik számát is a közlemény tanúsága szerint.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »