Lakatos Ricsi meglépett a rendőrök elől

Lakatos Ricsi meglépett a rendőrök elől

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Lakatos Richárd 21 éves budapesti lakos és két társa ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint Lakatos Richárd és két társa 2016. január 11-én eltulajdonították azt a gépkocsit, amelyet másnap közúti ellenőrzésen megállítottak a rendőrök. Az intézkedés alól Lakatos kivonta magát, és elmenekült a helyszínről. A felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Lakatos Richárd körülbelül 170 centiméter magas, sovány testalkatú, különös ismertetőjele, hogy bal felső karján teljes bőrfelületet borító tetoválás látható.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Lakatos Richárdot felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-01-263-7200/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »