Láthatatlan átláthatóság

Láthatatlan átláthatóság

Fekete Győr András vakítóan csillogó szemével készül bevilágítani a bűzös, az orbáni diktatúra mindenféle izmusoktól bűzlő pöcegödrébe. Népszavazásra készül pártja, a Momentum. Most aztán tényleg megbukik a Fidesz!

Igazából hétfőn kellett volna. Legalábbis az ellenzék és az ellenzéki újságírók részéről komoly igény mutatkozott rá. Közlekedési világvégét vizionáltak. Minden betiltott ellenzéki, hatalomellenőrző watchdog arra készült, hogy a hármas metró felújításakor az apokalipszis négy lovasa fog belovagolni, elhozva a háborút, az éhínséget, a  pestist és a halált, de legalábbis az Orbán-kormány bukását. Nagyon várták. Cikkeiket, publicisztikáikat jó előre megírták, és csak a forradalomra vártak, hogy élesíthessék kiváló és elfogulatlan irományaikat.

Stopperórákkal felszerelkezve  a szokatlanul korai órákban csipás és karikás szemekkel, dideregve várták a végítélet eljövetelét. Aztán csak a buszok jöttek. Pontosan. A hálátlan – mármint a haladóobjektívekhez hálátlan – nép pedig fegyelmezetten szállt föl és le a  metrópótló buszokra. Sehol egy spontán tüntetés, sehol egy égő barikád, de még a sípjait sem hozta magával az orbáni diktatúra rabigája alatt meggörnyedve szenvedő csendes többség.  Juhász Péter pedig végrehajtotta az egyik legnagyobb tettét. Röhögés nélkül sikerült lenyilatkoznia, hogy Tarlós buszaiba még Fekete Győr András szemeinél is vakítóbban süt be a nap, ami rendkívüli módon zavarja a kormányváltást, emiatt illett volna sötétítővel felszerelni a járműveket. Horvát Csaba is nagyot ment az ATV-n. Nem is elemezném hosszabban. Megtették helyettem sokan mások, valamint tényleg nincs szívem elvenni tőle az egyik utolsó képernyőn töltött szereplésének örömét, akarom mondani bánatát. Én is emberből vagyok, na. Meg kicsit hiányozni fog az első kiszedett szemöldökű politikus a 2018-as választások után. 

Üde színfoltja volt a szociknak. Ja, és mindenki most azonnal töltse le az iPhone-jára az új IOS frissitést, mert most már gendersemleges emojikkal is színesíthetjük kommentjeinket és üzeneteinket. Ez nem tudom, miért jutott eszembe, csak úgy kijött.   Úgyhogy az újabb forradalom érdeklődés hiányában, és Tarlós felháborító szabotázsakciója miatt már megint elhalasztásra került… De sebaj, van b.. izé.. c … mindjárt megtalálom: zsé terv. A Népszavazás! Melynek tárgya, hogy homályban maradjanak, kik  és mennyi pénzből támogatják a Magyarországon tevékenykedő – megpróbálom nevetés nélkül leírni – Civil szervezeteket. Nem sikerült. Elnézést kérek!

Hogy mindenki értse: az átláthatatlanságért indítanak Fegyőrék népszavazást. Briliáns.  Felettébb érdekes motiváció egy olyan párttól, ami a korrupcióellenes harcot tűzte a  zászlajára. Ez egyébként valószínűleg úgy nézhet ki, hogy van a jó korrrupció meg van a rossz korrupció. Vannak olyan dolgok, amit jó, ha átlát az isten adta nép és van, amit kimondottan rossz.  Soros esetében az átláthatatlanság a haladó demokratikus. Aki mást mond, az pedig az orbáni diktatúrát építi. Például, ha bizonyos szervezetek támogatásának egy jelentős része Soros György pénzéből tevődik össze, azt a buta, náculásra és fideszre szavazásra hajlamos nép inkább ne lássa. Ne lássa át! Abból csak a baj van. Még a végén a Fideszre fognak szavazni. 

Hírdetés

A Soros által fizetett újságírók valamilyen érthetetlen okból azt sem szeretik, ha valaki leírja, hogy Soros fizeti őket. Ahogyan a civil(bruhaha) szervezetek is felháborodnak, ha kitudódik, hogy Soros úrtól kapják a mikro(BRUHAHA) adományaik egy tetemes részét.  Soros nem létezik. Illetve létezik, de tök jó fej. Egy filantróp, aki csak jót akar, leszámítva, amikor nem. Amikor Orbánt taníttatta, akkor még rosszfej volt, de azóta megjavult. Orbán meg elromlott.

Különben sem zavar sok vizet. Legalább 100 éves, mindjárt meg fog halni. És természetesen Soros-terv sincsen. Az csak a puszta véletlen műve, hogy Soros, Soros-terv címen publikált egy újságban, ahogyan az is, hogy a cikkében eltervezett dolgok megvalósításra ad rengeteg pénzt különböző NGO-knak.  Soros György maga a megtestesült jóság. Ha épp van. Mert általában a haladókák és Kálmán Olga szerint nincs is. De ha épp van, akkor egy jótékonykodó, kedves, békés, az éhezés ellen, és az elfogadás mellett harcoló jóságos öregember.  Aki természetesen nem fizeti a hazánkban ideiglenesen állomásozó civil szervezeteket, de ha igen, azt csupa jóra adja. Mert jó. Majdnem annyira, mint Cserdi polgija.  A gonosz Orbán-kormány pedig azt akarja, hogy Magyarország állampolgárai tisztában legyenek azzal, hogy Soros úr kiknek adja jósága, szeretete és vagyona egy jelentősebb részét.  Ami nyilvánvalóan felháborító.  Legalábbis a Momentum szerint. 

Szerintem viszont azzal semmi baj sincsen, ha a népet időnként megpróbáljuk jó alaposan összezavarni a valósággal, és világossá válik, hogy a bevándorlást támogató, mentegető, és a a magyar népet megállás nélkül érzékenyítő szervezetekről kiderül, hogy kitől kapják a működésükhöz szükséges pénzt.  Végezetül az ellenzék úgy tudná elkerülni a sorosozást, ha nem abban a pillanatban derülne ki minden olyan szervezetről, ami az illegális és tömeges bevándorlást támogatja, amikor rálehelünk, hogy Soros van mögöttük. De ha mégis kiderül, azt a választóknak joga van tudni.  Ilyen egyszerű ez.  

Apáti Bence – <![CDATA[]]>www.888.hu<![CDATA[]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »