Lázár: Köszönettel tartozunk a közmunkásoknak

Lázár: Köszönettel tartozunk a közmunkásoknak

Közmunkásokkal kampányolt a kancelláriaminiszter.

Közmunkásokkal találkozott a kancelláriaminiszter – derül ki facebookra feltöltött videójából. Lázár János Székkutason járt, ahol egy közmunkással beszélgetett a munkájának fontosságáról, és arról kérdezte a nőt, érte-e őt bármilyen atrocitás azért, hogy közmunkából él.

Fú – így reagált a miniszter arra, hogy kiderült, a nő három gyermeket nevelt fel, s ezek után is a munka a legfontosabb számára.

Lázár kiemeli, hogy a városokat, községeket nem lehetne tisztán tartani a közmunkások nélkül, és ezért bizony köszönettel tartoznak nekik, hiszen szívességet tesznek az ott élőknek.

A beszélgetés után Lázár arról beszél egy rendezvényen, hogy a közmunka átmeneti, a kormány célja pedig az, hogy mindenki olyan helyre kerüljön, ahol többet lehet keresni.

Én pontosan tudom, hogy a közmunka az nem cél, a közmunka egy eszköz, a közmunka egy átmeneti megoldás, egy ideiglenes megoldás. Az a célunk, hogy minél hamarabb olyan munkahelyük legyen, ahol többet keresnek, mint közmunkásként. Amíg azonban ez nincs meg, addig a közmunkát tudjuk lehetőségképpen biztosítani.

Tekintse meg a teljes videót!

Néhány órával később újabb videót posztolt a miniszter közmunka címmel. Ebben arról beszélt, hogy a nők körében nagy a munkanélküliség. Az erről készült videót itt nézheti meg:


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »