Legalja: nagyszombaton törte fel a zsámbéki templom szegények perselyét két fővárosi megélhetési

Legalja: nagyszombaton törte fel a zsámbéki templom szegények perselyét két fővárosi megélhetési

A budaörsi rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a két budapesti lakost, akik egy zsámbéki templom adománygyűjtő perselyéből készpénzt vittek el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Budaörsi Rendőrkapitányság egy 48 éves és egy 50 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2018. március 31-én 11 óra körül egy zsámbéki templomba bementek, majd az ott található adománygyűjtő perselyt felfeszítették, és abból készpénzt tulajdonítottak el. A két férfi ezt követően a templomból kiment és egy Ford típusú személygépkocsival távozott a helyszínről. Az esetről történt bejelentést követően a budaörsi rendőrök a gépkocsival közlekedő férfiakat 11 óra 15 perc körül az M1-es autópálya 17. kilométerszelvényében megállították, elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók a budapesti lakosoktól a bűncselekményből származó készpénzt lefoglalták – olvasható a rendőrségi közleményben.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »