LélekS: Gender-idiótákra nincs szükség

LélekS: Gender-idiótákra nincs szükség

Családbarát kormány, családbarát munkahely – az elmúlt években egyre gyakrabban hallhatjuk ezt a léleksimogató kifejezést. Sokan vagyunk, akik régóta vártunk erre, vagy valami hasonlóra, hogy a berögzült hibás gondolati forma a családról megváltozzon. Évtizedeken át nagy hangsúlyt fektettek a liberálisok a családi értékek felszámolására, nemzetrombolásra, valljuk be, nem kis sikerrel. Divat lett „önmegvalósító-, és teremtő” kurzusokon rész venni. Jó pénzért programoztak át egészséges lélekkel rendelkező embereket.

Feltétel nélküli szabadságot hirdettek azok, akik nagyon jól érzik magukat nagycsaládosként házasságban, hiszen az ő köreikben a gyermek a Mindenható áldásának számít. A „mesterek” gyermekei tipegős kortól egyházi közösségeikben az ünnepekre való felkészülés mellett, a mozgáskultúrába is bepillantást nyernek, ezt követi később a zenetanulás. Mire iskoláskorba kerülnek, jócskán lekörözik az  – önmegvalósított – egyszülős mintával cseperedetteket.

Természetesen ezt nem veszik észre a „megvilágosodottak”, hiszen beléjük plántálták hogyan ítéljék halálra a bennük lévő alázatot, és növeljék énképüket, no és nem utolsó sorban, „teremtsék” meg maguknak álmaik, vágyaik tárgyát, eszközét; meg is tanulták a leckét, mindenkin átgázolva, letarolva maguk körül mindent, ami útjukat állja. Nincs szükség vallásra, keresztény értékekre, hiszen Istennek képzelve magukat, ők „teremtenek”. Ezeknek a szülőknek a gyermekei áldozattá válnak. Nincs család- és jövőképük, sodródnak, közös problémamegoldó képességük, másokért vállalt felelősségérzetük nem alakulhatott ki, ezért értéktelen számukra a család.

De a család a pénzvilágnak is a legnagyobb ellensége. Tagjaik nem forgatják vissza szolgáltatásokba a munkájuk gyümölcsét, beosztanak és tartalékolnak. Nem jó hitelalanyok. Felelősen gondolkodnak, hiszen gyermekeiknek nem csak a jelenét kell biztosítani, a jövőjükről is gondoskodni illik.

Hírdetés

Véleményem szerint hosszú és nehéz út áll a kormány előtt, át kell formálni a tematikát, és kétszülős családi mintákat kell bemutatni azoknak, akik csonka családban, vagy „bőröndös egyszülős” kapcsolatokban élnek. A lányoknál a feminizmus helyett az anyai ösztönöket kell felébreszteni, míg a fiúkat apaságra, felelősségvállalásra kell felkészíteni.

Gender-idiótákra nincs szükség, belőlük felelős szülő, nemzetépítő polgár helyett lázadó, bajkeverő, felforgató anarchista lesz. Nemzetünk csak keresztény értékrenddel és családbarát kormánnyal tartható meg.

Lélek Sándorné Gizella

 

The post LélekS: Gender-idiótákra nincs szükség appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »