Lenyűgözte a közönséget a Heródesként tomboló Alice Cooper

Lenyűgözte a közönséget a Heródesként tomboló Alice Cooper

Jézus Krisztus szerepében a fekete John Legendet, míg Heródesében Alice Coopert láthatta az, aki húsvétvasárnap az NBC műsorára kapcsolt. A merész szereplőválasztás ellenére, vagy éppen azért a Jézus Krisztus Szupersztár különkiadására többnyire pozitívak voltak a visszajelzések. Ahogy a Variety is írta, a nézők elsősorban a nagy hármas, John Legend, Brandon Victor Dixon (Júdás) és Sara Bareilles (Mária Magdolna) teljesítményét méltatták. 

A Billboard is lelkes cikket közölt az előadásról: a lap szerint Legend isteni alakítást nyújtott, míg Cooper ügyesen hozta a hisztérikus és alávaló figurát. „Sara Bareilles hibátlan, magával ragadó volt Mária Magdolna szerepében, míg Brandon Victor Dixon kirobbanó formát hozott Júdásként” – szögezte le a Billboard szerzője. A Vulture viszont úgy látta, bár Legend nagyon igyekezett, de lehetetlen volt őt komolyan venni Jézus Krisztus szerepében. 

I could watch this over and over…and will. @BrandonVDixon #respect #JesusChristSuperstarLive #HappyPassover #HappyEaster

🐣🐣🐣🐣🐰🐰🐰🐰🐰 pic.twitter.com/fzz1iAbl0a— Ben Stiller (@RedHourBen) 2018. április 2.

A Brooklynból közvetített előadáson természetesen ott volt Legend felesége, Chrissy Teigen, de Jerry Seinfeld és Zach Braff is. A Billboard szerint az első álló ovációt Legend érdemelte ki, miután előadta a Gethsemane (I Only Want to Say)-t, a következőt pedig már Alice Cooper kapta. Azt még a Legenddel szemben kritikus Vulture is kiemelte, hogy a Gethsemane hibátlan volt a színész előadásában. A lap szerint egyébként mindig is Júdás volt az Andrew Lloyd Webber-féle musical valódi sztárja, Dixon dühös, Aaron Burr-szerű játéka pedig lehengerlőnek bizonyult. 

A hirdetéseket mindenesetre nem tudta hova tenni a Vulture: megszakítani a bibliai történetet azért, hogy az Apple X-ről nézzünk reklámokat? A John Legend-féle Google-hirdetést pedig legalább ilyen érthetetlennek tartotta a lap. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »