LEVÉLKE A CEGLÉDI JOBBIKOS KÉPVISELŐNEK

A levél előtt nézzük a hírt:

„Levágtuk a felcsúti csüngőhasút!” – Orbán Viktor meggyilkolásával poénkodik egy jobbikos képviselő

Horváth Gábor Ferenc, Cegléd jobbikos önkormányzati képviselője olyan képet posztolt szombaton a Facebook-oldalára, amelyen barátaival egy megölt disznó fölött vigyorognak jókedvűen, a lepörzsölt állat testébe pedig a „Victor” feliratot karcolták. Hogy ha ennyiből nem lenne egyértelmű, kinek szánták a jópofának gondolt üzenetet, Horváth az egyértelműség kedvéért odaírta: „Levágtuk a felcsúti csüngőhasút!”

Levágtuk a felcsúti csüngőhasút! Egyszer mindenkire sor kerül. Üzenjük erdélyi testvéreinknek Ceglédről, hogy ma Ő volt a Soros! – ezzel a szöveggel posztolta az internetre Horváth Gábor Ferenc az alábbi képet. (Cikkünk írásakor a poszt EZEN a linken még elérhető volt.) A jobbikos politikus a kép bal oldalán, piros kezeslábasban látható. A „felcsúti csüngőhasú” egyébként visszatérő gúnyneve a miniszterelnöknek az internetes trollok és a kommentfalakat ellepő balliberális aljanép körében, így kétség sem férhet hozzá, hogy a primitív vudu-szertartás Orbán Viktornak szóló üzenet, az ő rituális kivégzésére való utalás.

A disznóvágásos kép arra a tavaly decemberi, nagy vihart kavart Facebook-fotóra „reflektál”, amelyet erdélyi magyarok tettek közzé, és amelynek megosztása miatt Pócs János fideszes országgyűlési képviselőt elég keményen megrángatta akkor az ellenzék és teljes médiahadserege. Pedig azt a képet nem Pócs készítette, csupán megosztotta. A 444-es Szily László nyomvonalán haladva még az antiszemita-vádat is előszedték akkor – egyébként teljesen indokolatlanul. Íme, ez volt az a kép, amely miatt karácsony előtt hetekig állt a bál az ellenzéki nyilvánosságban, és hosszasan sajnáltatták hazánk „nagy jótevőjét”, Soros Györgyöt:

Még a Schilling-házaspár is annyira kiakadt attól az esettől, hogy válaszul csináltak egy módosított, hitleres változatot belőle:

Hírdetés

A Viktor nevű disznót levágó Horváth Gábor Ferenc posztjához elsőnek egy amúgy ellenzéki szimpatizánsnak tűnő hölgy szólt hozzá, aki kifogásolta a fotó közzétételét, és azt írta, szégyelljék magukat a disznó fölött pózoló Horváthék. Erre a jobbikos politikus úgy reagált:

A tözsdespekulánsok mellett elférnek a néphülyítők is, és ez pedig az én véleményem. Még ha nem is tetszik. (…) Ez az úgynevezett demokrácia. Belefér ez is, az is, erre szavaztak. Egyébiránt én sem örülök neki, viszont értenie kell, hogy ez azoknak szól, akik elkezdték, és úgy kapják vissza, ahogyan elindították. Ezért kérem, hogy az, aki úgy gondolja, hogy ha kővel dobálják, kenyeret kell visszadobni, az jó lenne ha értené, hogy ezt a világot nem mi tettük ilyenné, és még egyszer mondom, nekem sem tetszik.

Horváth egyébként kiváló kapcsolatot ápol Volner Jánossal, a Jobbik alelnökével, frakcióvezetőjével, aki a párt Pest megyei „erős embere”.

Kíváncsian várjuk, hogy a Pócs Jánost két hónappal ezelőtt deresre húzó, a demokrácia végnapjairól, antiszemitizmusról, az erdélyi és fideszes magyarok barbarizmusáról értekező ellenzéki megmondóemberek, politikusok most mit szólnak. Megszólalnak-e egyáltalán? Beszámolnak az Orbán Viktort céltáblára tűző vudu-szeánszról? Mit szól ehhez például Heller Ágnes, aki szerint ez már egy megszelídült Jobbik, amellyel nyugodtan összefoghat a ballib tábor? Hát a többi petíciózó ballib értelmiségi, akik hetente elsiratják a demokráciát? Vagy szokás szerint hallgatnak majd most is, mint tükörponty a szatyorban? Netán elpoénkodják, elbagatellizálják az egészet? Meglátjuk.”

A Pesti Srácok híre után valóban az a legfontosabb kérdés, hogy vajon elkezd-e tiltakozni, őrjöngeni a ballib média fostengere, meg a hülye házaspár kimegy-e az erkélyre, hogy a bojlertestű apu ráfesse magára a „victor” feliratot, anyu meg Hitler bajusszal pózoljon rajta tiltakozásképpen. (Nem lesz ilyen, fogadjunk?)

Mondom, a lényeg ez, de egy rövid levélke még belefér: 

Horváth Gábor Ferenc ceglédi jobbikos képviselőnek

Te fasz!

Egyszer tényleg mindenkire sor kerül. Meg a kurva anyád.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »