LMP: az árulók pártja

LMP: az árulók pártja

18189549_b04ec61f7cf2123a9495bcfbe2192175_wm.jpgDemeter Márta volt MSZP-s képviselő a jövőben az LMP frakcióját „erősíti” majd. Úgy látszik az LMP-ben ez az új divat, minden árulót felvesznek és azt hiszik, hogy ezzel majd bejutnak a parlamentbe. Érdekes logika, hogy aki a szociknak se kellett, jó lesz az LMP-be. 

Vége a találgatásoknak, hogy Demeter Márta volt szoci képviselőnő merre veszi az irányt. Sokáig lehetett hallani arról, hogy a Jobbikban fog kikötni. De voltak olyan hírek is, hogy a Demokratikus Koalíció próbálkozik meg majd Demeterrel frakciót alakítani. Most azonban végre kiderült, és egy ország lélegzett fel, mivel Demeter Márta az LMP-re fogadott.

Demeter Márta saját állítása szerint azért hagyta ott a szockókat, mert az MSZP állítólag nem akarja megnyerni a ’18-as választást. A rossz nyelvek szerint azonban Demeter előbb zuglói mentorával veszett össze. Majd az őt pozícióba juttató Mesterházy Attilával. Vagdalkozása és politikai tehetségtelensége pedig légüres térbe juttatta és szövetségesek nélkül maradt. Vagyis nem hogy körzetet nem kapott volna a szociknál, de már egy befutó listás helyre sem fért volna fel. Mit kell ilyenkor csinálni? Árulót kiáltani.

Régi trükk ez. A szociknál mindig is divat volt, hogy ha elkövetsz egy bűnt, azonnal vádold meg vele a másikat. Így tett Demeter is. Az áruló árulót kiáltott. És az LMP felvette azt a volt szoci képviselőt, aki a mai napig egyetlen egy dologról híres: állítólag ő a parlament legjobb nője. WOW! Úgy látszik, hogy az LMP-be ez is elég.

A tendencia azonban világos. Ugyanez már megtörtént egyszer. Hadházy Ákos, az LMP jelenlegi társelnöke gyakorlatilag ugyanezt a „karriert” futotta be, csak ő a Fideszt árulta el. Hadházy nem lett polgármester-jelölt Szekszárdon. Hát mit csinált? Brutus módjára vágta bele a kést sajátjaiba. 

Vannak még jelöltjeink esetleg az LMP számára, hogy kikkel is kéne még jobban megerősíteni a pártot, kiket kéne még bevenni a pártba:

  • Illés Zoltánt, aki volt környezetvédelmi valami volt a Fidesz-kormányban
  • Hírdetés

  • Reaktiválhatnák Dávid Ibolyát.
  • Baja Ferencet, aki kimaradt Botka kampánycsapatából
  • Holoda Attilát, volt helyettes valami az Orbán-kormány alatt
  • Szalma Botond, az igazi KDNP-st
  • Lukácsi Katalint, ex-IKSZ tagot
  • Netán maga Simicska Lajost is felvehetnék, ő is sértett és Hadházy Ákos pedig mélyen tiszteli.

Innen kívánok sok sikert Demeter Mártának, képviselői pályájának folytatásához. Még akkor is, ha leginkább csak úgy tűnik, hogy az LMP lett az a párt, ahová összefújja a szemetet a Szél.


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »