Lovas István "a legteljesebb undorral" írt levelet Handó Tündének

Handó Tünde
Országos Bírósági Hivatal elnöke

Tárgy: Budaházy György elítélése

Asszonyom!

A Fővárosi Törvényszék első fokon 13 év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcsoport vezetésével vádolt Budaházy Györgyöt. Áldozatainak száma: 0.

2016. január 28-án a Veszprémi Törvényszék mind a 15 vádlottat felmentette az ajkai vörösiszap-tragédia ügyében, ahol az áldozatok száma 10 volt. A katasztrófát okozó cég történetében Gyurcsány neve is előjött.

Facebook-oldalamon a háttérképen a 2006. őszi gyurcsányista terror-rezsim vérző áldozatai látszanak. Ott ez a link visz a blogomra.

Hírdetés

Ahol ez olvasható:

Az elsőfokú bíróság 2015. október 29-én gyakorlatilag felmentette a 2006. őszi rendőri brutalitások parancsnokait.

2012 januárjával Handó Tünde az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöki posztjával megkapta azt a jogot, hogy bármely ügyben kijelölheti az eljáró bíróságot, ráadásul egy személyben gyakorolhatja az összes kinevezési, áthelyezési, leváltási és irányítási jogkört is.

Az áldozatokra emlékezve, és az elmaradt társadalmi igazságszolgáltatáson való széles körű felháborodás miatt Facebook-háttérképemet akkor cserélem le, ha Handó eleget tesz megbízásának vagy távozik a posztjáról.

Az ön kinevezése után az alkotmányügyi bizottság MSZP-s tagjai “szégyenteljes színjátéknak” nevezték a jelölési folyamatot.

Nem hiszem, ha túloznék, ha kijelentem, ma Magyarországon milliók értenek egyet ezzel az ellenszenves, diktátori gyökerekből kinőtt és szerencsére súlyosan sorvadó párt akkori véleményével.

A legteljesebb undorral:

Lovas István

(Forrás: lovasistvan.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »