Lovas István: Elhallgatott hírek 247. / Nemzetközi sajtószemle

Katolikus püspök: elég legyen a migránsok plébániába fogadásából!

BREITBART

Peter Libasci, az amerikai Manchester (New Hampshire szövetségi állam) egyházmegye püspöke a hozzátartozó plébánosoknak és papoknak írt levelében szólította fel őket,  hogy hagyjanak fel a rendfenntartó erők ellenében dolgozni és ne fogadják be az illegális migránsokat, megsértve a bevándorlási törvényt.

A templom ne legyen „menhely”, óvta a papokat, bármennyire is tetszetősnek találják e kifejezést a migráció bajnokai, beleértve a New York Times-t.  /És a Klubrádiót nálunk, amely Beer püspököt és a hozzájuk hasonlókat égre-földre dicséri, miközben saját háza táján egy migránstincset nem tűr meg. Cigányt sem./

Helytelen az is,  hogy e migránsokban hamis reményt keltenek azzal, hogy így elrejtőzhetnek a hatóságok elől.

NYT: Hagyja az USA Szíriát és Oroszországot kivérezni

RUSSIA TODAY

A Russia Today portálja interjút készített Lionellel (William Lebron), az Emmy-díjas ügyvéddel, szerzővel, gitárművésszel, aki azt mondja, Thomas Friedmannak, a New York Times publicistájának írásánál nehezebb gyomorforgatóbbat olvasni.

Friedman ugyanis azt ajánlja (április 12-i cikke itt található: https://www.nytimes.com/2017/04/12/opinion/why-is-trump-fighting-isis-in-syria.html?_r=1), hogy az USA ne szálljon harcba az Iszlám Állammal, hanem  használja csak arra hogy az kivéreztesse Szíriát, Oroszországot és Iránt.

Azt mondta, a cikk olvasása után mást sem csinál, mint terjeszti a NYT-cikket, hogy világszerte mindenki lássa, ezek milyenek.

/Úgy érzem, Lionelnek teljesen igaza van és ez kérésének megfelelő tovább terjesztése a Friedman-cikknek. Most kivételesen arra kérem azon kommentelőket, akik azt írják, ezt úgyis tudtuk és ki nem sz…ja  le, ezt most mellőzzék. Ha a NYT-nak Bayer Zsolt igazságtalan pellengérre állítása is fontos transzkontinentális harcában uralma megőrzéséhez, akkor nyilván lesznek, akik megértik, miért kell terjesztenünk,  hogy a világ legfontosabb lapjának vezérpublicistája miket ír./

Miért kellene likvidálni a Huffington Postot?

HUFFINGTON POST/Dél-afrikai kiadás/

Aki a fenti linkre kattint, a Huffington Post nevű aljadék médium dél-afrikai kiadása egy cikkén találja magát, amely bocsánatkérés.

Azért kérnek bocsánatot, mert április 13-án publikáltak egy blogot ezzel a címmel: „Nem jött el az ideje, hogy a fehér embertől megvonjuk a szavazás jogát?”

Hírdetés

A blog írója Shelley Garland néven küldte be cikkét. De kiderült, hogy álnév volt.

A blog lényege: fosszák meg a dél-afrikai fehéreket szavazati joguktól, mert retrográd erőt jelentenek.

De egyáltalában, miért tette ki közszemlére a HP ezt a cikket? Azt is kitette volna, ha valaki azt írja, a feketéktől/zsidóktól/muzulmánoktól vonják meg a szavazás jogát?

Nem beszélve arról, hogy a felhívás szembe megy a dél-afrikai alkotmánnyal.

Hogy ez a csatornalap milyen „precizitással” tudósít rólunk is, csak egyetlen példa egy tavalyi cikkéből, mely így kezdődik:

On June 3, 2016, Gabor Vonsayas, the leader of Hungarian far-right party Jobbik, announced that he no longer supported Hungary’s withdrawal from the European Union (EU). This declaration stunned international observers, as Jobbik had been defined by a hardline Eurosceptic ideology since its establishment in 2003.

Gábor Vona helyett Gabor Vonsayas. És Orbán Viktor helyett antiszemita populista, náci, etc.

Soros-barát szennyportál.

Kína lett a világ legnagyobb nyersolaj vásárlója

RUSSIA TODAY

Márciusban Kína megelőzve az Egyesült Államokat a világ legnagyobb nyersolajimportőre lett.

Márciusban naponta 9,17 millió hordót importált.

Az előreugrást az magyarázza, hogy Kínában több magán olajfinomító épült.

Marine és Frauke: az EU rajtuk mutatja meg legjobban totalitariánus hajlamai és autoriter gyakorlata arcát

Két nőben testesül meg az, ami a Clinton–Obama–Juncker-féle világot most leginkább fenyegeti. Mindketten a legpedánsabban tartják be a demokratikus rendszer szabályait. Ami élesen megkülönbözteti őket ellenfeleiktől és elnyomóiktól, akik meg akarják hekkelni választási sikerüket.

Kezdjük Marine Le Pennel, aki a felmérések szerint akár meg is nyerheti az április 23-i francia elnökválasztást. Miközben a közelmúltban szaporodtak azon jelentések, amelyek arról számoltak be, már a pénzintézetek is idegesek, hogy a Nemzeti Front elnöke az előrejelzések és felmérések ellenére még a második fordulót is megnyerheti, azaz olyan elnöke lehet Franciaországnak, aki gyakorlatilag akár az EU végét is jelentheti.

Közös vád mind Marine Le Pen, mind a szintén radikális jobboldali­nak és francia politikustársához hasonlóan ennél jóval csúnyább jelzőkkel is ellátott Alternatíva Németország (AfD) párt elnöke, Frauke Petry ellen, hogy nacionalista, populista és egyéb vonásaik mellett országuk demokratikus voltát, de a II. világháború óta kialakult liberális világrendet is veszélyeztetik.

Folytatás:

http://magyarhirlap.hu/cikk/85479/Marine_es_Frauke

www.lovasistvan.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »