Lövöldözés a városban: keresik a cigányt a rendőrök

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság eljárást folytat garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt – tájékoztatottt a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. Közölték: a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján vasárnap a hajnali órákban Füzesabony egyik utcájában egy helyi lakos szóváltásba keveredett egy nővel és két másik férfival, akik közül az egyik – az elsődleges szakértői megállapítások alapján – egy gáz-riasztó fegyverrel több lövést adott le irányába. Ennek következtében a helyi férfi hámsérüléseket szenvedett.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, majd a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Agria Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a bejelentést követő 12 órán belül dormándi otthonában elfogták K. Krisztiánt és előállították a városi rendőrkapitányságra.

A 37 éves férfi ellen garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, melynek keretében a vele lévő – a bűncselekmény elkövetésével szintén gyanúsítható – másik férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a Füzesabonyi Rendőrkapitányság, valamint a velük lévő nő személyazonosságának megállapítása folyamatban van.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 41 éves tiszaigari Váradi Róbert tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést 06-36-522-111-es telefonszámon és az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 óráig, p: 8-13 óráig).


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »