Lucas: stricik kezébe került a Star Wars

Alaposan megosztotta a rajongókat az első trilógiára számos elemében hajazó új Csillagok Háborúja. Sokan teljesen odavoltak érte, újraélték a gyermekkorukat, mások viszont bírálták a film fantáziátlanságát. George Luca a premier után jó ideig vonakodott határozott véleményt mondani, most azonban megtört a jég.

Az űropera atyja egy órás videóinterjúban fejtette ki véleményét, amire a vs.hu hívja fel a figyelmet.  Kiderült, hogy nagyon nem jött be neki. Arról már korábban is pletykáltak, hogy számos ötlettel bombázta az alkotókat, ők azonban lepattintották a mestert. Sejthető volt, hát, hogy kissé meg van sértődve. Ennyire kemény szavakra azonban kevesen számítottak.

Lucas szerint az új rész pusztán a nosztalgiára épít, nincs benne szinte semmi kreativitás, így megbánta, hogy átadta a franchise-t a Disney stúdiónak. Az interjú végére annyira felhúzta magát, hogy azt mondta:

„A Star Wars a gyermekem, és striciknek adtam el.”

Hírdetés

Aztán persze a show biznisz veteránjaként rájön, hogy ez kicsit talán túl erős volt, és elneveti magát. De valahogy nem tűnik túl őszintének a mosolya.

 

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »