Ma lesz Gulyásék esőnapja, de egyre fogynak a "nagygyűlés" demokratái – biztos a zord időjárás az oka

Ma lesz Gulyásék esőnapja, de egyre fogynak a "nagygyűlés" demokratái – biztos a zord időjárás az oka

Miután a Közös Ország Mozgalom (KOM) október 23-i tüntetése a rossz idő miatt – szokás szerintelmaradt, a Gulyás Márton aktivista által alapított gittegylet mára választási "nagygyűlést" szervezett, amelyre meghívták az ellenzéki pártokat.

A Momentum és az LMP – szokásos módon – már korábban bejelentette, hogy nem vesznek részt a rendezvényen, azonban mostanra az eseményt hirdető Facebook-oldalról egyszerűen eltűnt Juhász Péter neve.

Minden magyarázat nélkül törölték az Együtt elnökét a felszólalók közül és egyszerűen Karácsony Gergely neve mellé odaírták: Együtt-Párbeszéd.

Új útra kell lépnie az ellenzéknek azért, hogy a változás bekövetkezzen – fogalmazott korábban Gulyás Márton. Mi nem közös listáról beszélünk. Az ellenzék megosztottsága, tagoltsága részben jogos – magyarázta.

Az ideológia különbségeket nem is lehet szerinte elhazudni. Miután látták, hogy nincs olyan párt, amely integrálni lenne képes a kormányváltó erőket, más megoldást kellett keresni. Szombat délután kettőkor minden kiderül, és elindítjuk az új korszakot. A felszólalók tudják, hogy mit tervezünk – tette hozzá a politikus.

Gulyás szavai biztatóak, azonban be kell látni, a mai "nagygyűlés" előre láthatóan csupán a nevében nagy, ugyanis eddig összesen 261 ember jelezte, hogy biztosan ott lesz. Az esős időről nem is beszélve…

(Sztárklikk nyomán)

Gulyásék novemberben is elsöpörnék a rendszert – pedig könnyen lehet, hogy akkor sem lesz napsütés

Most már biztos, hogy Orbán kézivezérli az időjárást is: mérsékelték a Pest megyére kiadott harmadfokú figyelmeztetéseket

Minden fellépő lemondta a haknit, de a Gulyás-galeri már megint a zord időjárásra fogta forradalmuk lefújását

Az orosz követség előtt tüntettek volna Gulyásék, pl. a csecsen buzik "koncentrációs táborba zárása" ellen – elnapolva


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »