Magyar ruhamárkában feszítenek ezentúl a Fradi játékosok (Képek)

A Ferencváros hosszú távú szponzori szerződést kötött a Saxoo Londonnal, amelynek értelmében ezentúl a magyar ruhagyártó cég öltözteti az OTP Bank Ligát fölényesen vezető zöld-fehér labdarúgócsapatot.

Ezt Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója jelentette be szerda este, a Groupama Aréna épületében megtartott Fradi Fashion Show 2015 keretében. A sportvezető kiemelte: a zöld-fehérek játékosai a hivatalos rendezvényeken mostantól a cég ruháit fogják viselni.

Kép: FTC facebook oldala

A Fradi by Saxoo kollekció darabjait a modellek mellett Thomas Doll, Busai Attila, Dibusz Dénes, Gyömbér Gábor és Pintér Ádám mutatta be. A elegáns kollekció darabjai csütörtöktől kaphatók a Fradi Shopban, valamint további hat üzletben az ország különböző pontjain

Hírdetés

A látványos divatbemutatón a közönség a mindennapokra használható úgynevezett Fradi Streetwear, valamint a Fradi by Saxoo névre keresztelt elegáns kollekció darabjait ismerhette meg. A Ferencváros saját márkás öltözékeinek bemutatásában Thomas Doll vezetőedző, illetve Busai Attila, Dibusz Dénes, Gyömbér Gábor és Pintér Ádám is részt vett.

Kép: FTC facebook oldala

A két kollekciót – amelyekben a zöld és a fehér színek mellett a fekete és a tengerészkék is kiemelt szerepet kap – csütörtöktől a Fradi Shopban és a klub webshopjában, valamint később az ország további hat helyszínénA divatbemutatón elhangzott, hogy a zöld-fehérek tavasszal egy kisebb női kollekcióval fognak jelentkezni.

Kép: FTC facebook oldala

MTI/Fradi.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »