Meddig nőnek illegális szeméthegyek Miskolc körül?

Ezt a kérdést tette fel sajtótájékoztatóján Kovács Imre a Jobbik Győri kapui szervezője és Pakusza Zoltán, a párt önkormányzati képviselője.

Kovács Imre elmondta, helyi lakosok keresték meg, hogy a Győri kapuban alig néhány száz méterre egy lakóparktól a zöldövezetben nagy mennyiségű illegális szemét halmozódott fel. Helyszíni bejárást követően a Jobbik azonnal jelezte a jegyző felé a problémát.

„Sajnos azt tapasztaljuk, hogy már nemcsak Lyukóvölgyben vagy a Tetemváron, de Miskolc teljes északi zöldövezetében folyamatosan növekednek az illegális szeméthegyek” – tette hozzá Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő. Mint mondta, egyre nyilvánvalóbb, hogy a külterületekre szinte feltétel nélkül kiadott lakcímkártyák és az illegális szemét között összefüggés van. Ha tovább folytatódik a lakcímkártyák kiadásának jelenlegi rendszere, rövid időn belül a zöldövezetekben újabb nyomortelepek fognak létrejönni, amelyek nemcsak közbiztonsági de közegészségügyi szempontból is komoly problémát fognak okozni – hívta fel a figyelmet a jobbikos politikus.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »