Még senki sem mutatta meg olyan tökéletesen, miről döntünk áprilisban, mint a Ficó védelmére siető Orbán

Még senki sem mutatta meg olyan tökéletesen, miről döntünk áprilisban, mint a Ficó védelmére siető Orbán

Jan Kuciak és menyasszonya brutális meggyilkolása, illetve az ügy kormányzati magasságokba vezető szálai miatt hatalmas tömeg tüntetett az elmúlt napokban Szlovákia nagyvárosaiban. Robert Fico kormányfő szorult helyzetében fogta magát, és egy az egyben átvéve a Habony Művek Budapesten már rongyosra használt licencét,a tiltakozás mögé Soros Györgyöt hallucinálta, aki szerinte „teljesen destabilizálni” akarja az országot. Orbán Viktor pénteken a közmédiában sietett pozsonyi szövetségese segítségére – és amit mondott,

azzal nagyjából mindent elárul, amit a mai magyar hatalomról tudni érdemes. 

A magyar miniszterelnök úgy véli, Ficónak igaza van, a kormányt pedig egyszerűen azért akarja megbuktatni a milliárdos spekuláns, mert  

„ellenáll a bevándorlásnak, nem akar bevándorlóországot csinálni a saját hazájából.”

Oszt’ jónapot! Ha egy magát európai szintű vezetőnek deliráló politikus egy szomszédos ország hosszú évekre visszanyúló, rendkívül bonyolult belső válságáról annyit tud elmondani, hogy „Soros” – az vagy maga épült le súlyosan mentálisan, vagy a magyarokról gondolja ezt.

Nem csak az sokatmondó, hogy mit nyilatkozott, de az is, kinek a védelmében. Robert Ficóról ugyanis egy minimálisan is nemzetben gondolkodó embernek nem csak az ugrik be, hogy ellenzi a bevándorlást. De talán az is, hogy ő – és a tiltakozások másik fő célpontja, a végül hétfőn lemondott Robert Kalinák belügyminiszter – volt az, aki 

  • 2006 augusztusában a brutálisan összevert Malina Hedviget hazugozta le, és emeltetett ellene vádat
  • Aki 2007-ben megszavaztatta a szlovák parlamenttel a gyalázatos Benes-dekrétumok ünnepélyes megerősítését
  • Akinek a rendőrei 2008 novemberében vérengző állatok módjára vetették rá magukat a magyar szurkolókra Dunaszerdahelyen, és aki ebben semmi kivetnivalót nem talált 
  • Aki 2009-ben a magyarok nyelvi jogait két lábbal tipró nyelvtörvényt fogadtatott el, amely a mai napig érvényben van
  • Aki 2009 augusztusában kitiltatta a magyar államfőt az országból. 
  • Hírdetés

  • Aki 2010-ben törvényt hozott arról, hogy a felvidéki magyarok elvesztik szlovák állampolgárságukat, ha felveszik a magyart. A szégyenletes jogszabály a mai is él.
  • Aki 2013 februárjában a szélsőséges Matica Slovenska alapításának évfordulóján világossá tette, hogy Szlovákiét „a szlovák államalkotó nemzet”, és nem s kisebbségek, köztük a magyarok számára hozták létre. 
  • Emellett a magyarfaló, etnikai hamiskártyás mellett áll ki most teljes mellszélességgel a nagyonnemzeti magyar kormány és mégnemzetibb propagandistái. 

    És, akkor beszéljünk arról is,  ami nem hangzott el a miniszterelnöki interjúban: a Felvidék-szerte kirobbant tiltakozásokat kirobbantó szikra, egy 28 éves igazságkereső srác és a menyasszonya meggyilkolása.

    Erről Orbán Viktor egy árva büdös szót sem szólt.

    Még egy vérszegény, kötelező részvétkört se írt le, kizárólag a primitív sorosozós propagandaszöveget tolta rezzenéstelen arccal. egy magyargyűlölő szlovák politikus védelmében. Ebben a nyilatkozatban ért össze az elmúlt évek szellemi és erkölcsi rothadása. 

    A köztévében egy ostoba baromságokat hadováló, mentálisan megroggyant, minden erkölcsi tartását elvesztett nemzetárulót láthattunk. Ezzé vált Orbán Viktor 2018 tavaszára. 

    Őrült beszéd, őrült beszéd, de van benne rendszer – kiáltana fel Shakespeare a kormányfői nyilatkozatot látva. Mert a buta és aljas szöveg mögött valójában Orbán és Fico sorsközössége húzódik meg. Ami véletlenül sem a Sortos-hálózat ellen a keresztény Európáért küzdő héroszoké – sokkal inkább

    a saját népük legszentebb nemzeti érzelmeit aprópénzre váltó, a lázadó szerepében tetszelgő, hazájukat módszeresen kifosztó közönséges bűnözőké.

    Naná, hogy, ha az egyik bajban van, a másik igyekszik kihúzni a slamasztikából. A szlovákok és a felvidéki magyarok most azért küzdenek, hogy többé ne vezethessék országukat ilyen figurák. 

    Erről dönt most Szlovákia és erről fog dönteni áprilisban Magyarország is.

    Úgyhogy hajrá Pozsony, hajrá Kassa, hajrá Felvidék, hajrá Magyarország! Hiszek bennetek, hiszek magunkban. Jobbat érdemeltek, jobbat érdemlünk. Csak harcoljuk már ki végre. 


    Forrás:alfahir.hu
    Tovább a cikkre »