Meghalni és újjászületni (a harc folytatódik)!

„…Ha ebben az időszakban felmerül a terror kérdése, akkor az egy esetben állja meg a helyét a 2006. október 23-án történt események tekintetében. Az kitervelt volt a háttérhatalom állt mögötte és a magyar emberek totális megfélemlítést irányozta elő a több száz sebesülttel és örökre megnyomorított emberrel.”

Magyar Menedék - Badiny

Vannak hazánkban olyan politikai erők és egyéb deformált lelkületű csoportosulások, akik tegnap örömünnepet ültek, mivel az eszmeiségükhöz oly közel álló ötvenes évek politikai koncepcióit tárta a szemünk elé az államhatalmi gépezet.
Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki úgy érezte a Budaházy György és társai ellen meghozott ítéletet követően, egy tört döftek a szívébe és egy pillanatra olyan érzés fogta el mintha meghalt volna, majd vele együtt a célok amiért harcoltunk az eredményeink a semmi martalékává váltak.

Persze az érzés nem tartott sokáig és a pillanatnyi hideg zuhany után, mint mindig most is a felháborodástól vezérelt tenni akarás került a felszínre.

Hírdetés

2002-és 2010 között egy olyan politikai közeg uralkodott hazánkban amely, még a mostani hatalmon lévő párt egyes tisztább lelkületű tagjainak érzéseit is felkorbácsolta és a tettek mezejére szólította. Az akkori a honvédő hangulatba sok minden belefért, de a legsúlyosabb vádpontot jelentő terrorizmusnak még a szellője sem volt jelen.

Egy terror támadás mindig kitervelt, halálos áldozatokat szedd és leginkább a globális háttérhatalmi érdek áll mögötte. Gyuriék estében erről semmilyen szinten nem beszélhetünk. Ha ebben az időszakban felmerül a terror kérdése, akkor az egy esetben állja meg a helyét a 2006. október 23-án történt események tekintetében. Az kitervelt volt a háttérhatalom állt mögötte és a magyar emberek totális megfélemlítést irányozta elő a több száz sebesülttel és örökre megnyomorított emberrel.
Ennek a gaztettnek a felelősei viszont nem, hogy büntetést kaptak volna, hanem még mindig a parlamentben pöffeszkednek, vagy zsíros állásokkal keresnek még mindig milliókat havi szinten.
Ezek az egykori bűnözők a pokolból felbüfögött Vadai -féle lelki nyomorékok voltak azok akik tegnap ünnepeltek. A jelenlegi kormány által kéz-vezérelt igazságszolgáltatás megadta nekik hozzá a lehetőséget.
Bennünk, pedig ha eddig bármi kétely is motoszkált volna a jelenlegi államhatalom hovatartozását illetően az tegnap egy csapásra elillant.

A mai naptól megkettőzött erővel hisszük, és küzdünk is érte,hogy az alapjaiban romlott és a kéz kezet mos elvre a megfélemlítésre épült rendszert mihamarabb kitakarítsuk az országból.
Mától megújult erővel állnunk hadrendbe a társadalmi igazságosság helyreállításáért, Budaházy Gyuriékért és önmagunkért is.
Meggyőződésem, hogy Gyurinak és társainak csak a változás ez az egyetlen esélye, ezért a mai naptól értük is fogunk harcolni!

A Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjainak nevében bátran kijelenthetem minden létező fórumon és megmozduláson ott fogunk állni Gyuriék igazsága mellet!

László Attila
Magyar Önvédelmi Mozgalom
országos vezető


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »