Megható átváltozás: egy férfi testbe született nő története, ami alapján végre megérthetjük a transzszexuálisokat (16+)

Megható átváltozás: egy férfi testbe született nő története, ami alapján végre megérthetjük a transzszexuálisokat (16+)

Hát nem gyönyörű?

Nem véletlenül jöttek most lázba férfi olvasóink, Fulvia Pellegrino (56) ugyanis eddig 52 ezer fontot (22,2 millió forint) költött arra, hogy ilyen külseje legyen.

Túl van legalább 120 plasztikai beavatkozáson, és egyelőre nem akar leállni. Célja ugyanis, hogy tökéletes legyen. Mármint még a jelenleginél is tökéletesebb, ami álláspontunk szerint már szinte lehetetlen.

Fulivának nem volt könnyű dolga, míg eljutott idáig, ugyanis szegény lány férfi testbe született. Tizenöt éves volt, amikor rádöbbent arra, hogy valójában női lélek lakozik benne, de ezt sokáig senkinek nem merte bevallani. Családja rendkívül vallásos és maradi volt (hallatlan!), úgyhogy amikor Fuliva megemlítette nemi identitásával kapcsolatos problémáit, apja hallani sem akart róla.

– Apámnak három fia volt, és nem is akart mást magának. Tulajdonképpen szóba sem hozhattam a transzszexualitásomat otthon. Úgyhogy leküzdöttem magamban, és hosszú éveken keresztül így éltem – panaszkodott a Mirrornak a szegény elnyomott, aki 32 évvel ezelőtt feleségül is vett egy nőt. Egy igazit.

– Borzalmas volt férfiként élni. Sört inni, ujjongani a fociért, farmerban járni, és úgy tenni, mintha minden rendben lenne. A házasságról már nem is beszélve. De nem bírtam ki, a garázsban tartottam fent magamnak egy kis saját kuckót, ahol esténként női ruhába öltöztem – magyarázta a kis huncut.

Kiderült, hogy a felesége is rendkívül nyitott és haladó: a mai napig együtt él vele. Marisa Altare szerencsére felismerte férje problémáit, és képes volt elfogadni őt úgy, ahogy van. Persze a házastársi kapcsolat azóta átalakult nővéri viszonnyá, de Marisa mindenben támogatja házastársát.

– Ő elfogadott engem olyannak, amilyen vagyok, sőt támogat a mai napig. Azt mondja, ha úgy érzem, még mindig szükségem van plasztikai műtétekre ahhoz, hogy tökéletesen boldog lehessek, akkor feküdjek újra és újra kés alá – meséli hősünk.

Pedig már legalább 120 alkalommal feküdt kés alá, az arcával azonban még mindig nem elégedett. Úgyhogy további műtétek sorozata vár rá, ennek finanszírozása érdekében pedig már eladta a kocsiját és franciaországi házát is.

Hát nem szép dolog a szabad nemiidentitás-választás?

(Mirror – Blikk nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »