Megint jönnek – Egyenesen

Megint jönnek – Egyenesen

Adás:
2018. április 26., csütörtök, 19.00.

Hogyan tovább?
Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás irányíthatja a Jobbikot. A párt rövidesen kongresszust tart, ott véglegesítik majd a tisztújítást. Mi az új irány a Jobbik számára? Megkérdezzük Gyöngyösi Mártont.

Budapesten is túl
Egyszer ez a fal is le fog dőlni – állítja az optimista jogtudós. Ehhez azonban szerinte a Budapesten túli Magyarországon kellene elkezdeni egy alapos munkát. itt lesz Majtényi László.

Fordulatok

Hírdetés

Lemondott a polgármesterségről, mert úgy érezte, hiába fáradozott a városért, az emberek ezt nem értékelték. Néhány nappal később azonban úgy döntött: mégis inkább marad. Honnan az új lendület? A választ Ács polgármesterétől, Lakatos Bélától várjuk.

Nőügyek
Azt ígérte, hosszú listát fog átadni Orbánnak arról, milyen családpolitikai intézkedéseket söpörtek le az asztalról az elmúlt nyolc évben. Az MSZP-s politikus szerint ha a miniszterelnök valóban meg akar állapodni a magyar nőkkel, akkor erre a listára mindenképpen szüksége lesz. Vendégünk Bangóné Borbély Ildikó.

Megint jönnek
Kósa Lajos szerint az önkormányzati választáson minden a migrációról fog szólni. A jelöltnek szerinte meg kell vallaniuk, hogy beengednek-e menekülttábort a településükre vagy küzdeni akarnak ellene. A stúdióba várjuk a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnökét, Gémesi Györgyöt.

Vélemény
Az Országgyűlés május 8-i alakuló ülésének apropójából lezárja a Kossuth teret a tüntetők elől az Országgyűlési Őrség, ezzel a Mi vagyunk a többség című tüntetés időpontja is változik – mondják a szervezők. Kálmán Olga erről is beszélget Németh Péterrel és Bogdán Lászlóval.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »