Megint Orbán propagandatévéjén röhög az ország

Megint Orbán propagandatévéjén röhög az ország

„Célt tévesztett a lejárató kampánya annak a 24 újságírónak, akik lejárató hadjáratot indítottak Orbán Viktor családja ellen.” E mondat az Andy Vajna fideszes kormánybiztos tulajdonában álló TV2 nevű propagandacsatorna úgynevezett hírműsorában hangzott el. Az eset azért vérciki (nekik), mert nem huszonnégy fő újságíróról, hanem a 24.hu nevű hírportál szerzőjéről van szó.

A szpotban egyébként sikerült az inzertet is elrontani, de az, hogy Marsi Anikó arca alatt a „viszgálat” szó szerepel, az eltörpül a tartalmi slendriánság mellett.

Hírdetés

Mint ismert, a 24.hu volt, mely a hét közepén robbantotta a bombát: a korábban az Orbán Viktor vejének (illetve a G-nap előtt két évvel az akkor Orbán Viktor kegyeltjei közé tartozó Simicska Lajos-féle Közgép) tulajdonában állt Elios közvilágítás-korszerűsítési projektjeivel kapcsolatban az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) nemcsak 13 milliárd forintnyi uniós támogatás visszafizetésére, hanem költségvetési csalás, okirathamisítás, illetve bűnszervezetben részvétel gyanújának felmerülése miatt nyomozásra is tett ajánlásokat.

A TV2 nem először tesz magát köznevetség tárgyává. Nemrégiben azzal lett „híres” Tények című adásuk, hogy V. Németh Zsolt államtitkárt „Ötödik” Németh Zsoltnak nevezték.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »