Megvolt a felvilágosítás, szerdától már mehetnek is kislányokkal lubickolni Mohamedék – hisz Bornheim nem a szélsőjobb, hanem a menekültek oldalán áll

Megvolt a felvilágosítás, szerdától már mehetnek is kislányokkal lubickolni Mohamedék – hisz Bornheim nem a szélsőjobb, hanem a menekültek oldalán áll

Feloldják a felnőtt menedékkérő férfiakra kivetett uszodalátogatási tilalmat Bornheimben – döntött hétfőn a németországi város önkormányzata.

Az uszodát szerdától használhatja a településen élő 160 menedékkérő férfi. A tilalmat már keddtől fel akarta oldani az önkormányzat városüzemeltetési bizottsága, de a betolakodókkal foglalkozó szociális munkások kértek még egy napot a "viselkedési szabályokról és a nemek egyenjogúságáról, a nők helyzetéről" kezdett felvilágosítás, ismeretterjesztés befejezésére.

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi kisvárosban múlt pénteken tiltották ki átmenetileg a mohamedán férfiakat az uszodából, mert molesztálásokra panaszkodtak női vendégek és a személyzet tagjai, és beszámolóik szerint a zaklatók a kontinensfoglalókat babusgató közeli állomás férfi lakói közül kerülnek ki. Az önkormányzat hangsúlyozta, hogy megszüntetik a tilalmat, amint sikerül megértetni a menedékkérőkkel, hogy miként kell viselkedni az uszodában.

Csaknem 400 e-mail érkezett a városvezetéshez az ügyben. A legtöbben üdvözölték az intézkedést. Voltak néhányan "a szélsőjobboldalról is, az ő leveleikre nem válaszoltunk" – mondta demokráciától feszülő mellkassal az önkormányzat szociális ügyekért felelős vezetője. Markus Schnapka hozzátette: a legtöbben tudják, hogy Bornheim nem a "szélsőjobb", "hanem a menekültek oldalán áll".

 Elmondta, hogy továbbra is bármikor kitilthatnak férfi menedékkérőket az uszodából, ha zaklatják a vendégeket – áll a WDR regionális közszolgálati műsorszolgáltató társaság beszámolójában.

A "külföldiek" (értsd: betolakodó mohamedán horda – a szerk.) által elkövetett szexuális zaklatások kérdésköre a szilveszterkor Kölnben és más városokban nők sérelmére elkövetett tömeges szexuális zaklatások és rablások révén a német nyilvánosság egyik központi témája lett. Szinte naponta ad hírt a sajtó ilyen ügyekről.

(MTI nyomán)

Előzmény: Kitiltották a Merkel-kedvenceket egy uszodából, mert nem fogták fel, hogy a szexuális zaklatás rossz

Mai hír: 8 és 9 éves kislányokat molesztált a 17 éves Merkel-vendég egy hannoveri uszodában


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »