Mészáros tévéje 35 ezer dollárt adott volna egy Soros-interjúrészletért, mely a YouTube-on is elérhető – nem adták el

Mészáros tévéje 35 ezer dollárt adott volna egy Soros-interjúrészletért, mely a YouTube-on is elérhető – nem adták el

Az Echo Tv most fedezte fel azt a csaknem húsz évvel ezelőtt készült interjút, mely a YouTube-on már régóta elérhető, s amelyen a zsidó spekuláns egyebek mellett arról is vall, hogy nem esett nehezére végignézni, ahogy társait elhurcolják, vagyonukat pedig elkobozzák. A felvételeket a tévé szerette volna megvásárolni a CBS-től, a csatorna azonban az utolsó pillanatban visszalépett.

Kezdetben úgy tűnt, hogy a CBS 35 ezer dollárért cserébe hajlandó eladni a Soros-interjú négy percét. Az amerikai televízió már elsőre is a megszokottnál részletesebb tájékoztatást kért a keretül szolgáló műsor jellegéről és az interjú kontextusáról, ám amikor az Echo Tv ismertette a tizenöt perces dokumentumfilm tervezett tartalmát, az amerikaiak belső okokra hivatkozva mégsem adták el a jogdíjat.

Hírdetés

Érthető módon, ugyanis vannak benne kellemetlen pillanatok: az interjúban a riporter ugyanis saját múltjával is szembesíti a milliárdost, vagyis azzal, hogy 1944-ben, Magyarország német megszállása alatt hamis papírokkal és zsidó származását letagadva egy keresztény férfi fogadott fiának adta ki magát.

A fiatal Soros a férfi munkájában is segített, ez pedig azt jelentette, hogy razziákon vett részt, és végignézte, ahogy több száz zsidót munkatáborokba hurcoltak, vagyonukat pedig elkobozták. A CBS riportere az interjú végén azt kérdezi tőle, hogy zsidóként érzett-e bármilyen megbánást, bűntudatot vagy együttérzést társai iránt. A "filantróp" hezitálás nélkül egyértelmű nemmel válaszol, majd hozzáteszi: ezzel pont úgy volt, mint ma a piacokkal, azaz ha nem ő, akkor más tette volna meg.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239338&hash=43353b27f91a8c71&hd=1

(Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »