Miként változtatja meg az iszlám Németországot

Miként változtatja meg az iszlám Németországot

Nyugat-Európa csak most éli meg egy párhuzamos társadalom (PT) kialakulásának a veszélyeit, a tömeges muzulmán ránkvándorlás kapcsán. Természetesen a 2015-ös tömeges ránkvándorlás előtt már évtizedeken keresztül tetemes mennyiségben szívárogtak be az észak-afrikai arabok és alakítottak ki csendben PT-t. Ezek a már meglévő muzulmán PT szívesen fogadják az újonnan tömegesen érkezetteket. Ezek előtt az uj érkezettek előtt új “békés” célok feszülnek, a jeruzsálemi Al-Aksza-mecsetben elmondott beszédében, Muhammad Ajed sejk, az Al Aksa mecset imámja, kiadta nekik a szent utasítást, a dzsihadista (szentháborús) szaporodást: “Csináljon minden muzulmán nő 5-6 gyermeket és egy generáció alatt mienk lesz Európa!!!”

Nyugat-Európa csak most éli meg azt a sokkot, amit mi kaptunk a KIEGYEZÉS után (1867), minek következtében a Haza Árulója, Deák Ferenc ránk szabadított több mint 1 millió zsidót (lásd Hómann Bálint Enciklopédiában a megfelelő részt, statisztikai adatokkal, évekre lebontva). Azóta is a zsidók által gyorsan kialakított, és folytonosan fejlesztett és finomított zsidó PT igáját nyögjük. Hisz ők állítanak nekünk “magyar” miniszterelnököket, “magyar” kormányokat!!! Ők mondják meg kinek lehet szobra Magyarországon és kinek nem. Kiről lehet utcát vagy teret elnevezni és kiről nem! A budapesti rakpartokat mind átnevezték zsidómentők neveire! Eljött tehát az ők országuk!

A 30 perces összeállítást a német ZDF tv munkatársai készítették. Magyar felirat van hozzá, csak meg kell nyomni a kép jobb alsó sarkában a 2 vízszintes vonalkát ábrázoló ikont (gombot).

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Külföld, Valóság Tagged: új Európa, Eurábia, iszlám, németek


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »