Milyen síita félholdról beszélnek?!

Milyen síita félholdról beszélnek?!

Tényleg képtelenek felfogni, hogy évezredek óta ezt a területet termékeny félholdnak hívják?

Még mielőtt iszlám vagy kereszténység, de még mielőtt zsidóság vagy buddhizmus, vagy bármi más is létezett volna. Innen indult el az emberi nyelv írott formája, az ABC.

Fönícia partjáról rabolta el Zeusz Európát,  akit a föníciai hercegnő fivére Cadmus próbálta kiszabadítani, de végül megalapította Théba városát és megtanította az embereket az írásra.

Mezopotámia földjén született Hamurapi az úr! Ezen a földön történt a nagy árvíz, ahogyan ez a Gilgamesh eposzban is megvan írva, aminek az utolsó példányait sikeresen a se nem iszlám se nem állam (ISIS) ördögei nem rég elpusztítottak.

Ezen a földön építette Sarjoon kiraly a szárnyas oroszlánjait, akinek a mai napig nem tudták az összes oroszlánját szétzúzni, és akit születésekor az anyja kosárba tette, majd folyóba engedte, hogy Ishtar beleszeressen és a mások gyermekeit gyilkoló király udvarában neveljen fel, hogy később átvegye a hatalmat és az ókori világ legnagyobb birodalmát építse fel!

Ezen a földön született Kurus az igazságos! Akinek a korában volt először vallásszabadság egy hatalmas virágzó birodalomban, és akinek a sírja a mai napig áll Mezopotámia földjén.

Milyen síita félholdról beszélnek? Ha egyszer ez a terület mindig is a Föld dobogó szíve volt! Ezen a földön született Jézus, innen terjedt el a kereszténység. Ezen a földön jött létre az első iszlám állam, amihez a mai szörnyetegek, akiket iszlám államnak hívnak az égvilágon semmi köze nincsen!

Ezen a földön sokkal több van, mint olaj, vagy gáz.

Ez a föld sokkal több, mint egy stratégiailag fontos hely a világon, ami pont a világ szívében helyezkedik el.

Hírdetés

Ezen a földön találhatók meg  világunk nagy titkai, ami miatt évszázadok óta nem engedik talpra állni a térséget.

Ezen a földön az emberek mindenek előtt emberek, se nem muszlimok se nem keresztények, és végkép nem síiták és nem szunniták.

Ez a föld itt mindenkié, aki a szívet nyitja meg iránta és nem karddal közelíti, hanem tiszta elmével és szívvel.

Ezt a földet csak a vahabita szaúdi uralkodó család médiája kezdte el így hívni, hogy sajnos utána sok magát szakértőnek és orientalistának képzelő tudatlan papagáj módon síita félholdnak hívja.

Ez a föld ma az oroszlánok földje. Se nem a siítaké, se nem a keresztényeké, sem a szunnitáké, hanem mindenkié, aki ennél magasabb intelligencia szinten gondolkozik, hogy ilyen  olyan vallás vagy szekta követője lenne.

 Egy biztos a vahabitáké biztos, hogy nem lesz soha.

Azoké a korrupt embereké sem, akik mindenféle képen valami szélsőséges elnevezést akarnak adni rá.

Ez a föld sosem lesz sem szunnita sem síita félhold.

Azé sem lesz soha, aki ragaszkodik hozzá, hogy ilyen elnevezést adjon neki, hogy síita félhold.

Orientalista.hu – Cadmus


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »