Mindig van lejjebb: vajon mivel okozott botrányt a Twitter cégvezetője?

A politikai korrektség önmagát pörgető őrülete percről percre értelmetlenebb tabukat és szabályokat okád ki magából, amelyeket kínosan be kell tartani, ha el akarjuk kerülni színesbőrű/hátrányos helyzetű/kövér/LGBTQ/transznemű/feminista/egyéb okból fokozottan sértődékeny embertársaink hópihe-lelkét. Most éppen azon megy a hiszti, hogy a Twitter cégvezetője, Jack Dorsey a Chick-A-Fil gyorsétterem-lánctól rendelt ebédet, és éppen a “Pride Month”, azaz a meleg büszkeség hónapja alatt!

Aki hüledezve kérdezi, hogy ez most vicc-e, netán valami újfajta buziramadánt találtak fel, miután nem volt elég a fartúró-világfesztivált egész hetessé, újabban pedig egész hónapossá terjeszteni ki, megismételjük: a buzilobbi épp azért követeli az egyik legnagyobb internetes cég fejének azonnali távozását (lehetőleg az ablakon át), mert számukra nem megfelelő étteremből merészelt rendelni.

A Chick-A-Fil ugyanis többször jelent meg szponzorként olyan szervezetek mögött, amit a buzeránsok “homofóbnak” tekintenek. Így például 2015-ben egymillió dollárral támogatta a Keresztény Atléták Társaságát, amelynek tagjai – lévén ugyebár keresztyének – nem értenek egyet a buziházasság intézményével. Márpedig az ilyen vélemény tűrhetetlen, és az ilyeneket ki kell rekeszteni a társadalomból, üzletüket tönkretenni és eltörölni a föld színéről, természetesen a tolerancia és a szeretet jegyében.

Szerencsére Dorsey nagyon gyorsan bocsánatot kért a kedves szexuálisan aberrált uraktól és hölgyektől, akiknek lelkivilágát borzalmasan megviselte egy 28 dollár 43 centbe került ebéd, és a továbbiakban tartózkodni fog a “náci” étteremlánc látogatásától.

Dan Cathy, a Chick-A-Fil elnöke nem méltatta válaszra a nevetséges ugrabugrálást, és nem vonta vissza 2012-ben tett nyilatkozatát sem, amelyben így fogalmazott: “Isten ítéletét hívjuk nemzetünkre azzal, hogy öklünket rázzuk felé, és azt mondjuk: Mi jobban tudjuk, mi a házasság! Én pedig imádkozom, hogy Isten bocsássa meg nemzedékünknek ezt a kérkedő, szemtelen viselkedést, s azt, hogy meg merészeltük változtatni a házasság szentségét.”


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »