Mocsárba rántott magyar lelkek

Számtalan olyan dolog van az Orbán-rezsimben, amely hatalmas károkat okoz hazánkban és földig rombolja az itt élő emberek méltóságát. Gondoljunk csak az államilag irányított korrupcióra, a szavazatvásárlásokra, a rivális plakátok lemázolására, az ellenzéki sajtó bedarálására, a hatalmi ágakat pártirodává züllesztő törekvésekre és így tovább! De semmi sem annyira alattomos és semmi nem rombol annyira, mint az a gyűlölet, amellyel Orbán és bandája a minket körülvevő világot szemlélik.

Mocsárba rántja ugyanis a magyar emberek lelkét az az orbáni világlátás, amelyet az a populista színjáték és gőg jellemez, hogy „kizárólag mi vagyunk az igazság birtokában és a rajtunk kívül álló világ romlott és gonosz ellenség”. Legyen az akár egy civilszervezet, esetleg Brüsszel, az Európai Unió, vagy éppen Bécs, ad absurdum az ENSZ, Orbánék ellenséget kreálnak belőlük.

Nem lehet Magyarország egy olyan diktatúra, amely számára mindenki ellenség, amely kritikus az Orbán-rezsimmel szemben!

Nem maradhatnak olyan komplexusos vezetői ennek az országnak, akik mindenkit meg akarnak állítani, le kívánnak leplezni és le akarnak győzni, aki vagy ami nagyobb és erősebb náluk!

Hírdetés

Nem lehet olyan kormányfője a hazánknak, aki egy feszengő, zavartan viselkedő rajongóra emlékeztet, amikor Putyin mellé ülhet!

Mindent elárul az a tény, hogy Orbán Magyarországára csak a világ diktatúrái és azok zsarnokai tekintenek barátként, szövetségesként, az értelmes gazdag és fejlett országok pedig lesajnálnak bennünket, hogy hagyjuk, hogy ilyen gazemberek irányítsák az országunkat és népünket.

Nem szabad, hogy Magyarországnak olyan kormánya legyen, amelynek szinte már az egész világ az ellensége!

B. Ferenc Attila: Nem szabad, hogy Magyarországnak olyan kormánya legyen, amelynek az egész világ az ellensége!


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »