MOST SZÓLOK…

Az alábbi iszonyatos hírt most olvastam: 

„Brutális módon agyonverte a gyengébb zárkatársát egy 17 éves bűnöző a szirmabesenyői fiatalkorúak börtönében

Egy 17 éves fiú tavaly februárban előzetes letartóztatásban volt a szirmabesenyői fiatalkorúak börtönében, egy zárkában a szintén letartóztatott, 17 éves sértettel. A vádlott azonnal rászállt a gyengébb testalkatú sértettre, és az esti órákban verekedni kezdett vele. A sértett ebbe nem akart belemenni, de végül kiállt a vádlott ellen.

Hírdetés

Két zárkaellenőrzés között a vádlott ennek során többször ököllel fejen ütötte a sértettet, majd a földre kerülő fiú fejébe többször belerúgott, aki a bántalmazástól többször elvesztette az eszméletét, de a vádlott mindig fellocsolta vízzel, majd folytatta a verést.

Ezután a sértett felmászott az ágyára aludni. Reggelre viszont kómába esett, és hiába vitték a bv. intézetből kórházba, a koponya- és agysérülés miatt, anélkül hogy eszméletét visszanyerte volna, 2 hónap múlva meghalt. A halálát az ütések és rúgások okozták.

Az időközben rablások miatt jogerősen 7 év börtönre ítélt vádlottal szemben a B.A.Z. Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés miatt fiatalkorúak börtönbüntetését és közügyektől eltiltást indítványozott. (Ügyészség)” 

Most szólok: ez a 17 éves veszett állat 24-25 évesen fog kijönni a börtönből, és akkor, nagyon rövid időn belül gyilkolni fog. Ne legyen igazam, de félek, nem tévedek. Ilyenkor érdemes eltöprengeni a hogyan továbbon…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »