Mudzsahedinből, sírós kisfiú

Mudzsahedinből, sírós kisfiú

Hogyan lesz egy magát mindenható halálosztónak képzelő és “szent harcosnak/mudzsahedinek” nevező vahhabita terroristából egy reszkető szájú ijedt kisfiú?

A világ minden részéből ömlik a társadalmak selejtje Szíriára. Már Nyugat-Európa is “netto terrorista exportőrnek” tekinthető, hiszen az ottani országokból is sok kalandor érkezik gyilkolni. Egy részük megtévedt fiatal, aki későn döbben rá tévedésére. A nagyobb részük viszont profi gyilkos, sötét lelkű és céltudatos zsoldos, a káoszban, mások szenvedésén hatalmaskodni akaró véglény. Sokan közülük a 72 szűz ígéretével és droggal elkábítható alul szocializált senki.

Érkezzen bár honnan, amelyik fegyverrel a kezében lép Szíria területére és gyilkolni jön az aláírta a saját halálos ítéletét.

A Kegyelmes Isten megbocsát, de mi nem felejtünk!

A videón a Tow rakétával gyilkolásszó terrorista, aki elfogása után úgy bőgött mint egy kisfiú akinek elvették a játékát:

A képen középen a Nemzetvédelmi Erők (NDF) katonái által az észak-lattakiai arcvonalon elfogott Al-Nuszra fegyveres látható, és már egyáltalán nem a félemletes “mudzsaheddin” élet-halál ura, a “nuszajrik” és “khufarok” hóhéra, csak egy ijedt kisfiú aki nagyon rossz lóra tett.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »