Nagy Ádám elmondta, hogy miként „cseszhet ki” még jobban saját magával

Nagy Ádám elmondta, hogy miként „cseszhet ki” még jobban saját magával

Nagy Ádám az utóbbi időben gúnyos megjegyzések és éles kritikák középpontjába került, mivel az előző szezonban 25 mérkőzésen szerepelt a Bolognában, a mostani évadban viszont még egyszer sem léphetett pályára az olasz élvonalban.

„Nagyon nehéz időszakban vagyok – mondta az M4 Sportnak a keddi válogatott mérkőzés után. – Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy akár amikor felkerült a Ferencvároshoz, azt sem egy féléves padozás előzte meg, hanem egyből bedobtak a mély vízbe, és játszani tudtam. Nekem ez most egy új szituáció, próbálok tényleg mindent megtenni az edzéseken, illetve akár azok után a konditeremben, mert nem szeretnék ennyivel megelégedni, s nem azt szeretném, hogy legyen egy Serie A-s szezonom és ennyi elég legyen. Volt, aki már leírt akkor, amikor kiigazoltam, most azon vagyok, hogy ezeket megcáfoljam.”

Arról, hogy miként viseli a mellőzöttséget, így beszélt: „Nyilván nekem is vannak emiatt hangulatingadozásaim, de arra már a legelején rájöttem, hogy ha nem edzek és nem úgy állok hozzá a dolgokhoz, akkor saját magammal cseszek ki, már bocsánat.”

A 22 éves középpályás próbál az előrejátéban fejlődni, s úgy van vele, nem esett kétségbe, s hamarosan újra a pályán láthatják.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »