Nagy-Britannia Európában marad

Nagy-Britannia Európában marad

Azoktól veszünk búcsút, akik méltatlanná váltak ehhez a sokszínűséghez, a több évezredes értékfelhalmozáshoz.

Nemcsak Cameronnak, hanem Junckernek, Schulznak, Hollande-nak és Merkelnek is azonnal le kellett volna mondani, és még Cameron előtt – tüstént – távozniuk kellett volna a közéletből. A brit honpolgárok kiábrándulását ugyanis ezek a figurák okozták.

Európa rombolói: a „Négyek Bandája”.

Anglia nem Itáliától, Magyarországtól vagy Litvániától akart elválni, hanem a „Négyek Bandájától”. És attól a kisvárosnyira duzzadt brüsszeli bürokráciától, amely a kontinenst izzadságos, görcsös buzgalommal „igazgatni” akarja.

A „Négyek Bandája” tette tönkre Európát.

Brit barátaink a „Négyek bandájától” akartak megszabadulni, ám erre csak úgy volt lehetőségük, hogy a kiválásra szavazzanak. Ezekkel a voksokkal jelzést adtak a kontinensnek. Ugyanilyen demokratikus módon kell megszabadulni a „Négyek Bandájától” is.

Az Unió bebetonozta a betonfejeket.

Mint kiderült, Schulznak érettségije sincs, elemi iskolai végzettséggel tölti be az EU egyik hatalmi csúcsát. Kétbalkezes intézkedései, otromba szavai, az európai társadalmakat vérig sértő megnyilvánulásai ellenére elmozdíthatatlan.

Buta vezetők uralják a kontinenst.

Egy másik vezető pedig masszív alkoholista. Saját országában mint miniszterelnök botrányosan megbukott. Saját társadalma kiselejtezte a politikából. „Beleselejtezte” az Európai Unióba. Óriási kárt okoztak selejtpolitikusukkal a földrésznek.

Hírdetés

A következő politikus pedig ünnepelteti magát migránskatasztrófája okán.

Volt ifjúkommunistaként most kereszténydemokrata színekben tetszeleg, templomjárásra biztatja polgárait, s azt sulykolja: a muszlimokat a húsvét, a pünkösd szépségeire kell megtanítanunk, mégpedig úgy, hogy az utcán megállítva őket: fellapozzuk a Bibliát…

S mindezt kiszolgálja egy tévedésből – önmaga számára is meglepetésként – államelnökké választott szerzet, aki büszke a tömeggyilkosság-sorozatként lezajlott egykori „Nagy Forradalomra”, s azokra a tömeggyilkosokra, akikről szoborremekek sorakoznak az adott országban.

Juncker és Schulz elől menekültek a britek.

Juncker és Schulz rombolta úgy az Európai Uniót, hogy menekülni kell belőle, mert elviselhetetlen arrogancia, katasztrófába vezető butaság jellemzi Brüsszelt, a tehetetlen vízfejjé felfújt Európai Parlamenttel együtt, melynek agyonfizetett tagjai köszönik, jól vannak.

A „Négyek Bandájának” menesztésével kell kezdeni a reformot.

Amíg a „Négyek Bandája” pozícióban van, lehetetlen demokratizálni az Uniót, hiszen látjuk: Merkel „nagy sikernek” hazudja katasztrófapolitikáját, az alkoholista konyakfelhőket ereget a székház liftjében, a parlamenti elnök pedig lehülyézi a társadalmakat.

Van jó hír is.

Nagy-Britannia nem távozik a kontinensről: Európában marad. A ködös Albion része marad annak a közösségnek, amely Izlandtól az Urálig terjed, amely úgy egységes, hogy sokszínű, és meg is akarja őrizni sokszínűségét, mert minden színnek fontos a másik szín.

Angol barátainkra a jövőben is számíthatunk.

Azoktól veszünk búcsút, akik méltatlanná váltak ehhez a sokszínűséghez, a több évezredes értékfelhalmozáshoz, akik butának bizonyultak, nem érték el az európaiság minimális szellemi szintjét sem, és erkölcsileg is megbuktak.

A britek leleplezték a „Négyek Bandájának” uralmát.

Kovács G. Tibor – www.gondola.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »