NB I – Döntetlen Balmazújvárosban

Egy-egyes döntetlent játszott Balmazújvárosban a Vasas a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

A két csapat előző két mérkőzésén idegenbeli siker született, júliusban a Vasas nyert vendégként, októberben pedig a Balmazújváros a fővárosban.

A hazai együttes az előző három találkozóján nem szerzett gólt, a mostani egy pontot ért, míg a Vasas az előző három idegenbeli összecsapását elveszítette, így e tekintetben javított.
    
OTP Bank Liga, 24. forduló:
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Vasas FC 1-1 (1-0)

Balmazújváros, 1094 néző, v.: Berke
gólszerző: Andric (29.), illetve Vida (64.)
sárga lap: Maisuradze (31.), illetve James (41.), Pavlov (69.)

Balmazújváros: Horváth L. – Habovda, Póti, Tamás L., Uzoma – Vajda S., Sigér, Kamarás (Rácz, 56.), Maisuradze – Sindagoridze (Batarelo, 67.), Andric (Harsányi, 87.)
 
Vasas: Nagy G. – Burmeister, Benes, Egerszegi, Ristevski – James (Pavlov, 59.), Vida, Berecz, Barczi – Remili, Ádám (Vaskó, 92.)

Kevés helyzet alakult ki az első félidőben, sok volt a hiba, a pontatlanság a játékban mindkét oldalon, és bár a Vasas futballozott némi mezőnyfölényben, egy pontos akcióval a hazaiak szereztek vezetést szűk félóra elteltével.

A fordulást követően a fővárosi csapat aktívabbá vált, ettől azonban nem lett veszélyesebb a hazai kapura, sőt, azzal, hogy nagyobb területek nyíltak, a balmazújvárosiak vezettek ígéretesebb ellentámadásokat. Aztán mégis egyenlített a Vasas, mégpedig egy nagyszerű távoli lövéssel. A hátralévő időben, az egyre jobban zuhogó esőben nem változott a játék képe és az eredmény sem, melynek a kiesés elkerüléséért küzdő csapatok egyike sem örülhetett igazán.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »