Nem egy életbiztosítás Sorosnak dolgozni

Valószínűleg rájött a Soros-hálózat agytrösztje, hogyan lehet igazán nagy kormányellenes tüntetéseket csinálni és bevándorlásellenes kormányokat megbuktatni az Európai Unióban – az utóbbi hetek folyamán a hálózat több, magasan képzett aktivistáját is meggyilkolták ismeretlen személyek, és a haláluk nagyobb tüntetést vont magával, mint a teljes életművük, beleértve a legütősebb oknyomozó írásokat és leleplező anyagokat.

Februárban egy szlovák újságírót gyilkoltak meg ismeretlen személyek. Ján Kuciak egy szlovák hírportálnak dolgozott oknyomozó újságíróként, és adócsalás bűnesetekkel, a kormány korrupciós ügyeivel, vélt maffia-kapcsolataival foglalkozott. A 27 éves férfi és barátnője holttestét családi házukban találta meg a rendőrség. A gyilkosság miatt az utóbbi évek legnagyobb tüntetései indultak be, azóta a kormányfő is lemondott.

Tavaly októberben egy máltai újságírónőt egy gépjárműbe rejtett távirányítású pokolgéppel robbantottak fel a saját otthona előtt. A Máltában meggyilkolt Daphne Caruana Galizia halálának eredményeként több ezres tüntetések kezdődtek az országban. Az újságíró korábban szintén a kormány korrupciós ügyeivel foglalkozott. Bár tényfeltáró munkájának eredményeként nem volt az országban eget-rengető tüntetés, a halála miatt tömegével utcára vonultak az emberek.

Szerdán Brazíliában egy ismert emberi jogi aktivistát gyilkoltak meg ismeretlen személyek a nyílt utcán. Marielle Franco az afrikai migránsok jogaiért harcolt, az Index.hu szerint az ország egyik legismertebb emberi jogi aktivistája volt. Az aktivista azonban élve nem bizonyult annyira hasznosnak a Soros-hálózat számára, mint halála után, meggyilkolásának hírére ugyanis szintén több ezer fős tüntetések kezdődtek.

Hírdetés

A kelet-európai országokban egyébként általános probléma a Soros-hálózat számára, hogy hiába közölnek naponta milliárdos lopásokról és korrupcióról tényfeltáró írásokat, az embereket ez egyszerűen nem érdekli, mert az elmúlt három évtizedben mindennapos dologgá vált, hogy ilyen anyagok vannak az újságokban. A Soros-hálózat agytrösztje azonban láthatóan azzal kezdi el áthidalni a százmilliókból eltartott tényfeltáró újságírók nem kellően hatékony munkáját, hogy elkezdi meggyilkolni őket.

A liberális oknyomozó újságírók cikkei nem túl sok embert érdekelnek, az ilyenek olvasgatása – eltekintve egy-két rendkívüli esettől – Magyarországon is néhány ezer fő érdeklődési körét fedi le. Viszont, minél ismertebb egy újságíró, és minél több híres-neves díjat kapott már a Soros-hálózattól, annál valószínűbb, hogy az agytröszt egy kritikus geopolitikai helyzetben más módon próbálja hasznossá tenni az emberanyagot; ha az oknyomozó cikkekből nincs nagy kormányellenes tüntetés, majd az újságíró halála utcára viszi az embereket.

Nem egy életbiztosítás Soros hálózatának dolgozni. Akibe százmilliókat fektetnek, annak valamilyen módon ezzel egyenértékű eredményt is kellene produkálnia – és az újságírókkal együtt kétszáz fős tüntetéseket nem fogja sokáig tolerálni a külföldi gazda. (Vagy mit gondoltak ezek az újságírók? Egy jó szándékú milliárdos életük végéig eltartja őket, és nem vár el semmilyen valós eredményt a pénzért cserébe?)

Most még épp időben vannak ezek a megtévesztett újságírók. Itt az ideje megkeresni az ebben illetékes szerveket, és feladni a bűntársakat, külföldi szponzorokat, felforgatásban részt vevő magyarországi kapcsolatokat. Még nem késő aknamunka helyett inkább megkönnyíteni a magyar hatóságok munkáját, és cserébe védelmet kérni, hogy a haverok által osztogatott Soma-díjnak ne egy merénylet miatti tízezres tüntetés legyen a végső értelme.

hídfő.ru


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »