Nem lehet következmények nélkül részegnek nevezni Gyurcsány Ferencet

Nem lehet következmények nélkül részegnek nevezni Gyurcsány Ferencet

Nem maradt következmények nélkül az LMP-s Vágó Gábor vasárnap esti kijelentése. A zöldpárti politikus szavai kiverték a biztosítékot a DK-nál.

„Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt. Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett. A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt. Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron” – írja a 444 a Demokratikus Koalíció rövid közleménye alapján.

Hírdetés

A párt minden bizonnyal arra reagált, hogy előző nap az egyéni választókerületi koordinációról tartott ellenzéki tárgyalás után az LMP-s politikus a 444-nek nyilatkozva sérelmezte, hogy a DK közepesen száraz pogácsával ugyan megkínálta őket, de a Gyurcsány-féle viszkiből nem adott.

Vágó Gábor azt mondta: „Ha én, mondjuk, részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom viszkivel”. A 444 riporterének kérdésére, miszerint hogyan érti Vágó a részegséget Gyurcsány esetében, a politikus azt mondta: azt mind fizikailag, mind a szó átvitt értelmében komolyan kell venni.

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »