Nem lesz nyugdíjemelés, ha az allahista Vona beengedi a migránsokat

Nem lesz nyugdíjemelés, ha az allahista Vona beengedi a migránsokat

Elhagyta Pécsett egy fideszes aktivista azt a feltételezhetően a pártközpontban készült kiskátét, amin azokat az „érveket” szedték össze, hogy „miért kell április 8-án a Fideszre szavazni” – írja az MNO. A papírt egy olvasója juttatta el a Szabad Pécs portálhoz.

A sorvezetőben olyan panelek szerepelnek, mint hogy „a választás tétje, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e”, vagy hogy „egy napon évtizedek múlhatnak” és egy kalap alatt Brüsszel- és Soros-hívőnek állítja be a komplett ellenzéket. (Gyurcsányt mondjuk nem nehéz, ő saját bevallása szerint is beengedné az összes "menekültet" – a szerk.)

Hírdetés

Később az Orbán Viktor vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető Elios-ügyben is magas szintről kaptak központi utasítást a kormánypárt politikusai, hogyan kell kommunikálniuk. Ezt a gyakorlatban Hollik István szóvivő tökéletes pontossággal be is mutatta.
Majd kaptak ukázt arra vonatkozóan is, hogy miként kell beszámolniuk a politikusoknak arról, ha összegyűlt a választási jelöltállításhoz szükséges számú aláírás. „Büszke hangulat uralkodjon” – adta parancsba a pártközpont.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »