Nem mindenki a rettegéssel volt elfoglalva: csoportszexeltek az egyik brüsszeli rendőrőrsön a legmagasabb fokú terrorkészültség idején

Belga lapok szerint orgiát rendeztek az egyik brüsszeli rendőrőrsön, ráadásul éppen akkor, amikor a legmagasabb fokú terrorkészültség volt érvényben Belgium fővárosában.

Nem sokkal a párizsi terrortámadás után, november második felében emelték a legmagasabb, négyes fokozatra a terrorkészültség szintjét Brüsszelben és környékén, az ország többi részén pedig a hármas fokozat volt érvényes. A fővárosban leállították egy időre a metrót, és nem volt tanítás az iskolákban.

Úgy tudni, a Molenbeek városrésztől északra lévő Ganshoren városrész rendőrségén közösült nyolc katona két rendőrnővel – írja a Politico. Ez a rendőrőrs egy volt azok közül, amelyeket a terrorkészültség idején a belga rendőrség megosztott az utcákon járőröző katonákkal.

A rendőrség a vádak kivizsgálására belső nyomozást indított. Az egyik szóvivő szerint 15-20 katona volt az érintett rendőrőrsön két héten át, a helyzet normalizálódásáig.

A belgiumi hadseregnek volt egy másik kellemetlen esete is a terrorvadászat időszakából. Az egyik katonát bevásárlószatyorral a kezében fotózták le Brüsszelben, amikor éppen szolgálatban volt. Ebben az ügyben is vizsgálatot indítottak.

(Politico – HVG nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »