Németh Szilárd után vitte a plakátrongálók holmiját a Jobbik jelöltje

Nemzeti dohányboltos szatyorban vitt Németh Szilárd után egy „Simicska párt” feliratú plakátot, egy usánka sapkát, valamint festékszórót és ecsetet Bereczki Miklós, a Jobbik jelöltje. Az erről szóló videóját Bereczki a Facebook-oldalán tette közzé

A videóban Bereczki azt mondta: este egy, a Jobbik plakátjait lefestő és leragasztó személy menekülés közben elesett, és hátrahagyta a cuccait – erről egy felvételt is közzétett. „Ma Németh Szilárd sántít. Véletlen egybeesés lenne? Nem tudjuk. Ezúton jobbulást kívánunk neki, és hogy nehogy hiányt szenvedjen semmiben, a tegnap elveszített cuccokat visszahoztuk neki” – fogalmazott.

Bereczki az utcán személyesen is érdeklődött a rezsibiztosnál, hogy „visszaadhatná-e az eszközöket”, de Németh Szilárd nem vette át azokat. „Mi a rend pártján vagyunk, ezért amit elhagyott, visszahozzuk neki, mert őt illeti” – jelentette ki.

„Az sajnos már mindennapossá vált, hogy a Fidelitas fizetett aktivistái rongálják a Jobbik Magyarországért Mozgalom plakátjait, de az, hogy ezt a munkát talán maga Németh Szilárd végzi, az mondhatni szenzáció számba megy. A videóban sok minden kiderül” – írta bejegyzésében Bereczki.

mno


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »