"Német"ország: a letartóztatásban lévő muszlim férfiak helyét nők veszik át a hódító hálózat kiépítésében

"Német"ország: a letartóztatásban lévő muszlim férfiak helyét nők veszik át a hódító hálózat kiépítésében

A fordító megjegyzése

Először, az olyan kifejezések, mint „radikális iszlamisták” és „szalafizmus”, nem más, mint polkorrekt ódzkodás a problémával való szembenézéstől. Ezek a kifejezések ugyanis azt a hamis képzetet keltik, hogy van a „radikális iszlám” és annak követői, az „iszlamisták és szalafisták”, ellenben van a „mérsékelt iszlám” és annak követői, a „mérsékelt muszlimok”, akikkel minden rendben van. 

Az ilyen felosztás azonban csak önáltatás, mert valójában az iszlám, az iszlám, és a muszlim, az muszlim. Csak mert egy adott muszlim nem ragad kardot, és nem ordítja azt, hogy „Allahu akbar!”, abból még nem következik, hogy békés, hiszen a háttérből szimpatizál a harcolókkal, bújtatja és pénzeli őket.

Másodszor, tudomásul kell venni, hogy egy háborúban nem csak karddal harcolnak, hanem több módszert alkalmaznak a győzelem kivívásához.

Egy muszlim cikket ír, melyben az iszlámot a béke vallásának ábrázolja. Ő harcol? Igen, tollal járul hozzá a hitetlenek figyelmének ellankasztásához.

Egy muszlim pénzt ad egy mecset építésére. Ő harcol? Igen, pénzzel járul hozzá az iszlám terjesztéséhez.

Egy muszlim kiköveteli, hogy az iskolában ne ünnepeljék a karácsonyt, vagy az uszodát ne használják a férfiak és a nők közösen. Ő harcol? Igen, szavaival kényszeríti ki az iszlám dominanciáját a hitetlenek felett.

Egy muszlim sok gyereket szül, akiket a hitetlenek adójából származó segélyen tart el. Ő harcol? Igen, méhével járul hozzá a hitetlenek kifosztásához, a muszlimok elszaporításához.

Harmadszor, az alább ismertetett cikk szerzője azt írja, hogy a német alkotmányvédelem sikeresen elfojtotta a szalafistákat az „Olvass!” Korán-osztási akció betiltásával, majd rögtön hozzáteszi, hogy a mozgalom a hátsó udvarokban és a nappalikban tovább él, sőt, még inkább radikalizálódott, különösen a fiatalok között.

Akkor hol is van az a bizonyos siker? Sehol nincs, mert csak sikerpropaganda van.

Most pedig jöjjön maga a cikk fordítása! 

Radikális iszlamisták

A szalafizmus mindinkább női lesz 

Időközben nők töltik ki azokat a réseket, melyeket letartóztatott férjeik hagynak hátra. Az alkotmányvédelem több száz Facebook-követővel bíró női vezető személyeket figyel meg.

Az észak-rajna-vesztfáliai alkotmányvédelem látja a veszélyt, hogy Németországban szalafista párhuzamos társadalmak jönnek létre. Ennek oka az, hogy a szalafizmus mindinkább női lesz, mondta Burkhard Freier, az észak-rajna-vesztfáliai alkotmányvédelem vezetője a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak. Mivel a szalafista közeg sok karizmatikus vezető személye büntetőeljárás vonatkozásában letartóztatásban ül, nők töltik ki a réseket. „Észak-Rajna-Vesztfáliában egy 40 nőből álló úgynevezett nővérhálózatot tartunk szemmel”. Ezeket a női vezető személyeket, akik közül néhánynak több száz Facebook-követője van, időközben elfogadták a közegben. „A férfiak észrevették, hogy a nők sokkal jobban tudnak hálózatot építeni, és ezért sokkal inkább abban a helyzetben vannak, hogy a közeget összekössék és életben tartsák”.

A 40 „nővérnek” egy teljes szalafista program van az ajánlatában a gyerekneveléstől a főzésen és a vallási előírások értelmezésén át a „hitetlenek” elleni uszításig. A női szalafisták hálózata agresszívan toboroz és végez missziós munkát az interneten. „A nők időközben ideológia-előállítókká váltak”, mondta Freier. Ehhez jön, hogy a nők saját gyerekeiket kiskoruktól fogva indoktrinálják. „Ezáltal a szalafizmus családi üggyé válik, valami olyan kezd létrejönni, amit sokkal nehezebben lehet felszámolni, nevezetesen szalafista társadalomrészek”.

A német biztonsági hatóságok az elmúlt években elfojtó intézkedésekkel, mint például az „Olvass!” Korán-osztogató akció betiltásával nagyon sikeresen jártak el a közeggel szemben. Azonban éppen ezáltal a hátsó udvarokban vagy a nappalikban kerül sor egyre több dologra. Egyúttal a közeg tovább radikalizálódik. „Egyre nagyobb számban vannak kiskorú szalafisták, akik erőszakról fantáziálnak”, mondta Freier. Az „Iszlám Állam” katonai veresége által a szalafizmus belföldi szélsőségességgé fejlődött. A Szíriába és Irakba való kiutazások száma már egy éve a nulla felé tendál, viszont a visszatérők száma gyarapodik. Közöttük növekvő mértékben vannak nők.

(Hidra – Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »