Népvakítók

Népvakítók

„Az aláírásgyűjtők elmagyarázták nekik, hogy most csak azért küzdenek, hogy legyen népszavazás, vagyis nem az olimpia ellen, hanem a népszavazás lehetősége mellett gyűjtenek.”
/(HVG.hu 2017. február 6. /

Mit is írtak alá az aláírók? Az ív tetején álló kérdés így szól:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát?” Mi állt az aláírást gyűjtők plakátján? NOlimpia.

A kérdést és a plakátot értelmezve az aláírásgyűjtők állítása hazugság, megtévesztés.

Hírdetés

Hazudozás, bajkeverés, népvakítás, de legfőképpen a régi bolsevik projekt: szembefordítani minden társadalmi csoportot, szép lózungokkal magát a nép igazi képviselőjének álcázva, bevinni az erdőbe, akit csak lehet.
Mert kinek nem fontos az egészség, s a gyermekei, unokája iskolája?
Ki ne tudna elkölteni sok-sok pénzt, elsősorban saját magára?
Amúgy Magyarország rendezi a 2019-es Európai Makkabi Játékokat (Maccabiah) vagy más néven a zsidó olimpiát, a zsidó sportolók világversenyét, s ezt a költségvetés több milliárd forinttal támogatja.
Ez a döntés már 2015-ben megszületett – a „köztudottan “antiszemita kormányban”.
Ki szólalt fel ellene? Ki beszélt a lélegeztető gépekről, a gyermekéhezésről, a hajléktalanokról?

De az álcivilekből és az ellenzékből most egyfolytában folyik a fröcsögés a stadionokról, a Dagály korszerűsítésével most felavatott Dagály Úszóarénáról.
Hol voltak ezek, amikor a Kőröshegyi (hegy nélküli) Völgyhíd épült 41 milliárdért, az M6 homokdomb alagút 40 milliárdért, a sukorói telekcsere 2,1 milliárdért, a soha nem mozgó Időkerék Budapesten 220 millióért, a meg nem valósult kormánynegyed 10 milliárdért?
A bezárt iskolák és kórházak tömege nem volt baj?

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »