Nick Griffin: Magyarországra, Lengyelországba vagy Oroszországba kell költöznie annak, aki túl akarja élni a liberalizmust és az IÁ-t

A Brit Nemzeti Párt korábbi elnöke szerint az Iszlám Állam polgárháborúba taszítja Nyugat-Európát a következő pár évben, így Nick Griffin szerint az embereknek Magyarországra, Lengyelországba vagy Oroszországba kell költözniük.

A volt EP-képviselő szerint a Nyugatot elpusztította a liberalizmus, a kereszténység túlélésének záloga szerinte egyedül Kelet-Európa lehet, hiszen az al-Kaida vagy az Iszlám Állam polgárháborúba taszítja Nyugat-Európát a következő pár évben. A Brit Nemzeti Párt egykori elnöke azt mondta, az embereknek nincsen más választásuk, Magyarországra, Lengyelországba vagy Oroszországba kell költözniük.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint ugyanakkor nem kell tömeges áttelepüléstől tartani Nyugat-Európából.

„Magyarország esetében az itt élő muzulmánok a lakosság 0,3 százalékát teszik ki, döntő részük itt végezte az egyetemet, magyarral házasodott, és a felső-középréteghez tartozik. Oroszország esetében egy nyugati rendkívül nehezen tud akklimatizálódni, és az orosz déli határnál 20 millió szunnita él” – fogalmazott.

Szerinte a Brit Nemzeti Párt egykori elnökének abban viszont igaza van, hogy az Iszlám Állam háborúba taszítja Nyugat-Európát, ugyanis meghirdette háromlépcsős stratégiáját. Első lépésben kalifátust akarnak létesíteni a muzulmán világban, majd maguk alá kívánják gyűrni a világ terrorszervezeteit, a harmadik céljuk pedig, hogy a világ minden országában legyen olyan emberük, aki utasításra azonnal robbant.

Azt is mondta, 1000 bejött migránsból legalább 1 képzett terrorista van. Mivel tavaly 1 millió 600 ezer migráns érkezett, ez 1600 képzett terroristát jelent. Nyugat-Európa erre nincs felkészülve – tette hozzá.

Nógrádi György szerint az Iszlám Államot minél előbb szét kell verni.

A megsemmisítésnek azonban van egy komoly akadálya: a túlélők megindulnak Oroszország és Európa felé, ahol újabb merényleteket fognak végrehajtani, mi több, már most világszerte több gócpontjuk van, ahol a migránsok második és harmadik generációs leszármazottjai aktív tagjai az IÁ-nak – mondta Gálik Zoltán egyetemi docens.

„Nem is közvetlenül a mostani bevándorlási hullám indította el ezeket a folyamatokat, bár kapcsolódnak hozzá veszélyfaktorok, de a korábbi bevándorlási hullámból, és a mostani, európai országokon belül a többgenerációs bevándorlók gyermekei azok, akik elkövettek bizonyos merényleteket”- hangsúlyozta Gálik Zoltán.

Griffin annyira borúlátó hazája jövőjét illetően, hogy kisebb kolóniát hozna létre Kelet-Európában, hogy megmentse a nyugati civilizációt. Szakértők szerint azonban ez hosszú távon nem megoldás, az Iszlám Elleni harc ugyanis csak összehangolt földi és légicsapásokkal együtt lehet eredményes.

(Kossuth Rádió)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »