Nőt dobáltak kővel a bevándorolt muzulmánok

Maróth professzor, amint idéztük, a minap arra figyelmeztetett, hogy a bevándorló muzulmánok mindenhol rá akarják erőltetni a saját törvényeiket az őket befogadó lakosságra. Ez történik egyre gyakrabban Európa-szerte. A dzsihadisták, a Korán tanításainak terjesztéséért hadba vonulók fanatizmusa határt nem ismerő.

Most megtapasztalhatja sokat megért kontinensünk, mit jelent a Korán tanainak gyakorlata. Eddig ugyanis sokan többnyire csak egyetemi előadásokon vagy könyvtári órák során értesültek az iszlám létéről, de többnyire csak felületesen. Elkönyvelték, hogy van egy ilyen világvallás, sőt elhitték, hogy hívei, a muzulmánok, valójában igen tiszta, erkölcsös életet élők, akiktől mi, keresztény gyökereinket elvágó európaiak, csak tanulhatunk.

Amióta azonban megindult a tömeges muszlim migráció Európába, komoly esély van arra, hogy az iszlámról kialakított idealizált kép teljesen megváltozzék. Az is, akire szerencsére még nem támadt egy muzulmán, bőven tájékozódhat a valóságról. Itt van erre egy újabb eset. A szerb Srbin.info nyomán a Délhír.info szerdán beszámolt arról, mi történt egy belgrádi nővel, akit négy muzulmán migráns meglátott:

Hírdetés

„Egy belgrádi nő elmondása szerint az esti órákban – szokásos rutinját követve – kocogott az egyik központi parkban. Rövidnadrág és egyszerű trikó volt rajta. A kocogóösvényen megpillantott négy migránst. Amikor elfutott mellettük, valamit üvöltöttek a saját nyelvükön, majd kőzáport zúdítottak a lányra. Az áldozat szerencséjére az ösvény mellett nem voltak nagyobb kövek, így nem szenvedett komolyabb sérüléseket.”

Hangsúlyozandó, itt nem arról van szó, hogy vannak „fundamentalista”, „szélsőséges” iszlamisták, ám a nagy többségük nem ilyen. Ilyen, csak közülük még nem mindegyiküknek volt alkalma arra, hogy ilyetén „gyakorolja” vallása tanításait. Sokan sorukból csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy ugyanígy tegyenek.

Nem lehet elégszer megkongatni éppen emiatt a harangokat. Illő és üdvös lenne, ha ebben éppen az iszlám által leginkább fenyegetettek, a keresztények járnának az élen. Hivatalos médiumaik zöme sajnos nem ezt teszi ugyanis. Márpedig egyértelműen élethalálharcról van most szó. Aki megnémul, bizony maga is vétkessé válik.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »