NYÍLT LEVÉLKE KÉSZ ZOLTÁNNAK

NYÍLT LEVÉLKE KÉSZ ZOLTÁNNAK

Te szemét, hájfejű gazember! 

Nem, Orbán nem azért „tartja itt” a migránsokat, amiért te gondolod. Illetve te sem ezt gondolod, csak egy szemét, hájfejű gazember vagy, és hazudsz. Ugyanis az igazsággal éppen úgy tisztában vagy, mint más.

Tehát Orbán nem provokálja a migránsokat, és nem akarja velük semmiről elterelni a figyelmet.

Mindössze betartja az Európai Unió érvényes törvényeit. Amelyek kimondják:

Egy uniós tagállam csak akkor engedhet tovább utazni egy másik uniós tagállamba valakit, ha annak érvényes papírjai vannak, rendben vannak az úti okmányai, és rendelkezik érvényes vízummal abba az országba, ahová be akar utazni.

Hírdetés

A migránsok döntő többsége ezen feltételek közül egynek sem felel meg.

Ebből következően a magyar hatóságok csak akkor járnak el törvényesen, ha itt regisztrálják őket, és papírok valamint vízum hiányában nem engedik őket tovább utazni. Miképpen ezt kellene tenniük példának okáért a görög hatóságoknak, csak ők ezt nem teszik meg, vagyis –nem először- nem tartják be az unió törvényeit.

Amúgy Merkel visszavonta minapi kijelentését, és közölte: „Félreértés” volt, hogy Németország automatikusan befogad minden szír menekültet, erről szó sincs. A német kancellár egyszersmind köszönetet mondott Magyarországnak, amiért teljesítve kötelességét regisztrálja a migránsokat, mert nem függeszthetjük fel a dublini egyezményt.

Mindeközben az osztrákok feltartóztatják a Budapestről Bécsbe tartó, migránsokkal zsúfolt vonatokat, és nem engedik be azokat Ausztriába.

De hát mindezt te is tudod. Csak egy hájfejű, becstelen geci vagy. Fogd meg szépen Szanyi barátod kezét, és takarodjatok a picsába.

(p.s.: Egy afrikai migráns két nyugdíjas, idős embert gyilkolt meg bestiális módon Szicíliában. Kérdés: ha Orbán felelős 71 megfulladt migráns tragédiájáért, akkor az olasz miniszterelnök vajon felelős-e azért, hogy ezt a két idős embert meggyilkolta ez a mocskos állat?)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »