Őrülten antiszemita a V18 – A zsidóságnak menekülésre kell fognia!

Magyarországon a zsidóság szenvedésének újabb és újabb növekedése nem áll meg. Pedig Netanjahu izraeli miniszterelnök budapesti látogatása óta a Fideszt vallásosan imádók már nem mernek megosztani egy Izrael-ellenes Facebook-posztot.

Eddig is szenvedtek eleget. Nekik kellett az ötvenes években a Szabad Nép szerkesztőségében robotolniuk. Őket küldték ki külföldre a különféle impexes vállalatok. A rendszerváltozáska után nagy számmal kellett bevonulniuk a parlamentbe, ami Birkenauhoz képest maga az Auschwitz.

De ez mind semmi.

Mert ami most jött a napokban, az már egyenesen a zsidó népirtás, a zsidókérdés végső megoldásának visszatérte a BAH-csomóponttól.

Sikítani van kedvünk!

Igen, sikítani!

Jön a holokauszt! Ott, ott, a fonódó villamos mögött!

Hogy mi történt?

A vég. A vég. A vég!

Megalakult a V18-csoport, tizenegy volt kormánytaggal!

Hogy mi az?

Hírdetés

Nem más, mint egy új árnyékkormány. Illetve, illetve, tulajdonképpen ők se biztosak ebben, mert egy ilyen helyzetben nem is lehetnek. Félnek. Félnek megmondani. Hiszen ez az ország tele van antiszemitákkal.

Ott voltunk lelki szemeinkkel és füleinkkel az alakuló gyűlésen, ahová csak a zsidó média legzsidóbbjait hívták meg.

Az est moderátora és a sajtómoderátor Németh Péter volt. Németh Péter. Jó. Tudjuk. Nem volt ÁVÓ-s, mint a Bauer, a Pethő és a többiek. Csak komcsi párttitkár. Meg picit zsidó. Picit a talpától az arca tetején lévő hajhelyéig.

Az árnyékkormány főembere Balázs Péter. Jó. Tudjuk. Ő is. Persze. A komcsik alatt a Külkereskedelmi Minisztériumban, majd a Kereskedelmi Minisztériumban csinált karriert. 1982-ben küldték ki Brüsszelbe. Mert ő már akkor is szenvedett. Szintén mint zsidó. Transzcendentálisan: átrepülve politikai rendszereket.

Nézzük a bemutatkozás fotóját honlapunk január 3-i kiadásán:

Az asztalnál ülő Balázs balján áll Németh Péter. Tőle balra ül Kinga Gönczová, Balázs Péter elődje a külügy élén. Az egyiptomi sanyargatásokat máig tükröző pofiját hordó feje a 11-ek már a képen nem látható valamelyikére néz.

Gyors statisztikát készítettünk a tizenegyekről. Lévai Katalin, Andor László, Bárándy Péter, Székely Tamás. Az előbb említettekkel – és Németh Péter kivételével – hat zsidó.

Micsoda? Hat zsidó?

Tizenegyből? Hát nem értik? Ennél nagyobb antiszemitizmust! Mert miért nem tizenegy zsidó a tizenegyből?

Hiszen magyarországi demográfiai arányuk egy százalék!

Itt már vége mindennek. A fonódó villamos mögötti holokauszt már csak néhány méterre, és akkor bumm! Csirr-csatt-reccs! És itt a Kristallnacht!

Meneküljön, ki merre tud!

Al-Zavahiri Rózsa – Kuruc.info

Korábban írtuk "Zászlót bontott" Kinga Gönczová és elvtársai – és bebizonyították, hogy ugyanolyan szánalmas balfékek, mint voltak


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »