Orwelli véleménydiktatúra és erőszakos iszlamizáció

Paul Weston ‘velőtrázó’ igazságbeszéde, amit minden európainak tudnia kellene! Ilyen veszélyben van Nagy-Britannia és így veszett el már Svédország! Orwelli véleménydiktatúra és erőszakos iszlamizáció!

Egy olyan ‘velőtrázó’ igazságokat kimondó felszólalást szeretnék mutatni nektek, amit minden európainak látni és hallani kellene. Bárcsak tisztában lenne vele minden magyar és minden európai, mivel játszunk most és mi a tét. Ez nem pártpolitika, hanem a helyezt, amit Samuel Huntington – A Civilizációk összecsapása című művében előre jelzett. (PDF-ben letölthető teljes könyv) 

Ritkán hallani Nyugat-Európában ilyen szókimondást az egész Európa jövőjét megváltoztató társadalmi folyamatról, amit az állandó támadásban lévő iszlám bevándorlás és egy folyamatosan visszahőkölő, védekező, liberális nyugati világ találkozása okoz…

A felszólaló képviselő Nagy-Britannia viszonylatában mondja el, hogy nagyon kevés időnk van hátra, hiszen mindenki látja, hogy 10 éves viszonylatban minden meg fog változni. Apokalipszis és a civilizációk összeomlása, ahogy Huntington megírta.

Svédország már elveszett, olyan helyzettel néz szembe, amit már megoldani nem lehet. De talán Nagy-Britanniának van még esélye…. Mert a nyugat-európai önpusztító politikát nézve ott is számos ország el fog pusztulni ebben a polgárháborúban….

 A következmények katasztrofálisak lesznek….Már most azok…. (SBG Buddha – VilagHelyzete)

Paul Weston beszéde: 

Bővebben itt:

Világhelyzete. com

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »